Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

Vaš vlastiti spa

Vaš vlastiti spa

Imati vlastiti spa u kupaonici danas i nije tako luda ideja, posebice ako imate kvadrat dva viška…

Svi mi već jako dobro znamo da je kupaonica postala jedna od najvažnijih prostorija u svakom domu pa se samim time i sve više pažnje i truda ulaže u njezino uređenje.
Korak dalje je od kupaonice napraviti pravu malu a može i veću spa zonu, sve ovisi o raspoloživom prostoru. Ono što je najbitnije u cijeloj priči je to da je ponuda proizvoda za takvo uređenje danas postala puno šira nego u nekoj ne tako dalekoj prošlosti, a i cijenom pristupačnija.
Da bi napravili svoj spa kutak nisu vam potrebne ogromne kade sa bezbroj mlaznica ili tuš kabine s dodatcima koje ni nećete uspjeti saznati čemu služe jer smo toliko ograničeni vremenom, ali zato možete sljedeće;
Pločice
Pločice
Odabirom zidnih pločica visokog sjaja u imitaciji mramora, uza koje možete na jedan cijeli zid, ili samo dio zida, kombinirati neku efektnu dekorativnu pločicu čisto da naglasite određenu zonu, postići ćete apsolutnu ekskluzivnost i eleganciju kakvu ćete pronaći samo u vrhunskim spa centrima. Pločice u imitaciji mramora, osim što prostor čine ekskluzivnijim, njihova je tekstura prošarana s nekoliko nijansi boja i radi toga su vrlo zahvalne za održavanje. Odabirom pločice u većim dimenzijama koristimo manje fugi zbog čega cijela ploha odnosno zid ostavljaju dojam jedne cjeline. Pogledajte Fero-Termovu ponudu pločica u imitaciji mramora. 
Kako biste ipak unijeli i dašak topline, predlažemo vam da pod obložite pločicama koje vjerno imitiraju drvo, s lijepo naglašenim godovima. Pločice u imitaciji drveta možete odabrati u teksturi seljačkog, brodskog poda ili parketa, u raznim nijansama boje te ih na taj način savršeno uklopiti sa odabranim zidnim pločicama. Kako biste spojili pod i zid u jednu cjelinu i time dobili efekt većeg prostora, predlažemo vam da na zoni koja to dopušta podnu pločicu povučete i na zid. 
Pločice
Tuš zona
Tuš zona
Umjesto klasične kabine, predlažemo vam zonu za tuširanje s walk in kadom i lijepom tuš stijenom. Velika staklena površina tuš stijene je  zasigurno element koji će estetski podići svaku kupaonicu. Također ako odaberete neku od onih koje imaju dekorativno ogledalo osim estetike dobivate na dodatnoj funkcionalnosti. Tuš vrata i stijene su također vrlo zahvalan odabir iz razloga širokog raspona dimenzija pa ćete vrlo vjerojatno lako pronaći onu koja odgovara upravo Vašem prostoru. Kako bi tuš zona bila zaokružena priča, uz walk in kadu i pripadajuću stijenu odaberite i savršeni tuš panel.  Danas su prekrasni tuš paneli dostupni i u raznim varijacijama izvedbe, bijelo staklo, brušeni krom, izvedbe koje se lakoćom uklapaju u svaku vrst uređenja a koje garantiraju stilski uređen prostor.  Osim vizualnog efekta, tu je svakako i čar tuširanja pod mlazom koji odaberete a koji vas nježno masira i djeluje opuštajuće.
Tuš zona
Kupaonska baza i miješalica
Kupaonska baza i miješalica
Iako nam je za spa kupaonicu ipak potrebo malo više prostora nego za klasičnu kupaonicu svakako Vam savjetujemo odabir minimalističke kupaonske baze i svakako nadgradni umivaonik, tako zvanu zdjelu umivaonik. Uza predloženo odaberite elegantnu visoku miješalicu koja će vam omogućiti dodatan komfor korištenja ili pak podžbuknu miješalicu.
Kupaonska baza i miješalica
Samostojeća kada i miješalica
Samostojeća kada i miješalica
Kako bi vaš spa prostor zaista dobio sve karakteristike koje spa ima, tada je uza savršen prostor za tuširanje neizostavan element kada. Samostojeća kada sa pripadajućom miješalicom ostavit će bez daha svakoga tko uđe u vašu kupaonicu, a i vi ćete za definitivno uživati u svakom trenutku provedenom u Vašem vlastitom spa prostoru.
Samostojeća kada i miješalica
Toaletna školjka i bide
Toaletna školjka i bide
I zadnji, ali ne manje bitni element su toaletna školjka i bide. Viseća školjka i podžbukni vodokotlić postali su danas zaštitni znak gotovo svake nove kupaonice. Osim što zauzimaju manje prostora od klasične toaletne školjke i omogućavaju lakše i detaljnije održavanje čistoće, definitivno su izbor koji je elegantniji i moderniji. Dolaze u raznim varijacijama veličine i oblika pa ćete zasigurno bez predugog traženja odabrati idealno za Vaš prostor.
Toaletna školjka i bide
Fero Term spa kupaonica

Svidjela Vam se naša Spa kupaonica?
Niže pogledajte proizvode od kojih smo sastavili ovu prekrasnu priču, možda neki od njih pronađu mjesto i u Vašoj kupaonici?
Pogledani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Dostava na kućnu adresu 50,00 kn, preuzimanje u poslovnici 0,00 kn.
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu