Zlatno doba miješalicaZlatno doba miješalica


Ako volite sjaj lampica i kuglica na božićnoj jelki, zašto si to ugodno iskustvo ne protegnuti na cijelu godinu - ugradnjom miješalica zlatne boje


Kupaonica s bijelim kupaonskim pločicama sa zlatnim uzrokom i dva odvojena umivaonika s okruglim zrcalima.Kupaonica s bijelim kupaonskim pločicama sa zlatnim uzrokom i dva odvojena umivaonika s okruglim zrcalima.


Blagdansko nas blještavilo svake godine jednako zanese, ne blijedi ni nakon dugog niza godina. Obiteljska atmosfera, toplina doma, fina hrana, sve to pridonosi blagdanskom raspoloženju. Ali možda nešto ima i u samom blještavilu, svjećicama i kuglicama na boru - ne bi se toliko ljudi svake godine trudilo svoju božićnu jelku što ljepše ukrasiti, a svoje domove, balkone i terase što sjajnije osvijetliti! Zašto onda komadić tog blještavila ne biste u svojim domovima zadržali cijele godine - opremivši kupaonicu i kuhinju Voxort miješalicama boje žutog i ružičastog zlata?
 
Kad je uređenje kupaonica u pitanju, trendovi se mijenjaju iz godine u godinu. Svima je zajednička neka osnovna estetika, jer svi želimo da nam kupaonica izgleda atraktivno, ali fokus se posljednjih godina pomaknuo sa samog izgleda kupaonskog namještaja i sanitarija na funkcionalnost i sposobnost stvaranja specifičnog "spa" ozračja. To konkretno znači da je sam izgled važan, ali je važan i sveukupni dojam, atmosfera kojom kupaonica zrači.

Zlatna miješalica za vodu s bijelim umivaonikom i bijelim zidnim pločicama.Zlatna miješalica za vodu s bijelim umivaonikom i bijelim zidnim pločicama.


A vaša će kupaonica, tvrde trendseteri, zablistati u punom sjaju samo ako na trenutak zaboravite "ziheraške" postavke. Što to konkretno znači? Kao prvo, to znači da budete odvažniji. Neka vam ne bude cilj dizajn koji je "copy-paste" verzija, koja će vašu kupaonicu pretvoriti samo jednom od simpatičnih, sterilnih kupaonica u nizu - budite hrabri, budite odvažni, birajte pločice, sanitarije i kupaonski namještaj koji će vašu kupaonicu dići na viši nivo!
 
A taj biste "wow!" efekt mogli postići upravo ugradnjom Voxort miješalica boje žutog i ružičastog zlata. Svjedoci smo povratka zlatnih detalja: dugo je vremena boja zlata bila (nepravedno) izgnana iz kupaonice, ali sada se ponovno vraća na velika - kupaonska - vrata.

Zlatna miješalica za vodu s tušom za kupaonsku kadu.Zlatna miješalica za vodu s tušom za kupaonsku kadu.


Zlato može biti prisutno u vašoj kupaonici kao detalj, poput  suptilne vješalice za ručnike Voxort 4000 Gold ili držača toaletnog papira iz iste serije. Ali ne morate se zadržati na tome, možete biti još hrabriji i odlučiti se za nešto konkretnije. Jedan od efektnijih načina da kupaonici udahnete novi život je promjena miješalica. U kupaonici se nalazi više miješalica - za umivaonik, kadu, tuš i bide - stoga bi bilo dobro uskladiti ih, nabaviti sve miješalice iz iste serije. Voxort Tea Rose Gold upravo je takva serija koja rješava sve vaše probleme. Možete početi od miješalice koju ćete koristiti svakodnevno, one za umivaonik: Voxort Tea Rose Gold miješalica za umivaonik modernim će dizajnom i elegantnom Rose Gold bojom vašu kupaonicu podići na viši nivo. Ova jednoručna mesingana miješalica s keramičkom kartušom jednostavna je za montažu, a izuzetno ju je lako čistiti i održavati - dovoljno je da to činite neagresivnim sredstvima za čišćenje kamenca. Ako u kupaonici imate umivaonik viših rubova, u ponudi možete pronaći i višu verziju ove miješalice.

Crna miješalica za vodu sa zlatnim detaljima uz bijeli umivaonik za vodu.Crna miješalica za vodu sa zlatnim detaljima uz bijeli umivaonik za vodu.


Za one kojima je moderan dizajn najdraži tu je miješalica za umivaonik Voxort Amora. Ono što ovu jednoručnu miješalicu razlikuje od ostalih je efektna kombinacija crne i rose gold boje. I ova miješalica dolazi i u višoj verziji. Nakon što ste odabrali odgovarajuću miješalicu za umivaonik, na redu je miješalica za kadu. Voxort Amora odličan je izbor za ljubitelja modernog, a Voxort Tea Rose Gold miješalica za kadu oduševit će pobornike klasičnog, retro i industrijskog stila.

Zlatna miješalica za vodu na bijelom umivaoniku i bijelim pločicama sa sivim uzorkom.Zlatna miješalica za vodu na bijelom umivaoniku i bijelim pločicama sa sivim uzorkom.


Ako umjesto ružičastog zlata više volite ono klasične žute boje, razmislite o miješalicama iz serije Voxort Perla Gold. Osim miješalica za umivaonik te klasičnu i tuš kadu, tu je i miješalica za sudoper elegantnog dizajna - u kombinaciji s bijelim ili crnim granitnim sudoperom svakoj će kuhinji dati dodatnu dozu elegancije.

Žuta zlatna miješalica za vodu odlično pristaje bijelom umivaoniku i zrcalu s bijelim i crnim rubom.Žuta zlatna miješalica za vodu odlično pristaje bijelom umivaoniku i zrcalu s bijelim i crnim rubom.


Nije zlato sve što sja, kaže ona narodna, ali Voxort miješalice boje žutog i ružičastog zlata sjaje baš koliko treba da oplemene vašu kupaonicu ili kuhinju. Sve što trebate je mašta i mogućnost izbora: za maštu smo sigurni da je imate napretek, a birati možete iz širokog asortimana naših prodajnih centara i našeg web-shopa!

Crna miješalica za vodu sa zlatnim detaljima i bijeli kupaonski umivaonik.Crna miješalica za vodu sa zlatnim detaljima i bijeli kupaonski umivaonik.