O Fero-Termu

U periodu od 1991. godine kada je tvrtka Fero-Term osnovana u Zagrebu do danas nije proteklo mnogo vremena, a tvrtka se profesionalnim i produktivnim poslovanjem od male obiteljske tvrtke prometnula na mjesto lidera sa širokom mrežom prodajnih centara namijenjenih krajnjem kupcu kao i čvrstom veleprodajnom mrežom.

Misija

Razvijanjem originalne ponude i vlastitih robnih marki visoke kvalitete te osluškivanjem tržišta pružiti raznovrstan i cjenovno prihvatljiv asortiman, a pritom biti usmjeren na najvažniji element uspješnog poslovanja - kvalitetu prodajnog asortimana i zadovoljstvo naših kupaca.

Vizija

Kao tržišni lider zadržati i očuvati vodeću poziciju najvećeg trgovačkog lanca u regiji, s najboljom i najširom ponudom kupaonske i sanitarne opreme, pločica, opreme za grijanje i hlađenje te ostalog popratnog materijala.

Razvoj tvrtke

Tvrtka Fero-Term je tijekom 30-godišnjeg uspješnog poslovanja postala ime kojem se s povjerenjem obraća veliki broj klijenata u trenutku upuštanja u avanturu uređenja prostora. Kontinuiranim edukacijama i dodatnim osposobljavanjima djelatnici tvrtke upoznaju se s najnovijim svjetskim tehnologijama i trendovima.

Otvaranjem prodajnih centara diljem Hrvatske, uspješno je izgrađen prepoznatljiv imidž i tradicija kvalitete, temeljeno na velikom broju zadovoljnih klijenata.
Kvalitetna ponuda proizvoda i usluga te usmjeravanje na nove, svjetski priznate tehnologije, rezultirali su kontinuiranim rastom prihoda tvrtke Fero-Term. Uspješno poslovanje popraćeno povećanjem obujma posla, omogućili su i stvorili potrebu za rastom broja zaposlenih pa tvrtka Fero-Term danas ponosno u svom timu broji više od 700 djelatnika.

Pažnju koju tvrtka posvećuje kvalitetnom i profesionalnom odnosu s klijentima i poslovnim partnerima prenosi se i na svoje djelatnike. U tom smjeru razvoja, poduzeće Fero-Term ima kontinuiran sustav edukacija i seminara u koji su uključeni poslovni partneri i djelatnici Fero-Terma radi razmjene znanja i profesionalnih iskustava. Zahvaljujući osviještenom i kontinuiranom ulaganju u edukaciju djelatnika i poslovnih suradnika, poduzeće Fero-Term postalo je sinonim za kvalitetu i zadovoljstvo klijenata.

Robne marke

Tu smo za tebe! Kako ti možemo pomoći?
Niže nam možeš postaviti pitanje vezano za naš asortiman, usluge ili ostaviti koju pohvalu, recenziju za proizvod.
Odgovorit ćemo na vašu poruku u roku od 48 sati. Ako budemo trebali više informacija o temi koju tražite, kontaktirat ćemo vas putem e-mail adrese ili telefonskog broja, ako je naveden