Pločice koje obogaćuju tvoj životni mozaik

Znamo - tražiš keramičke ili porculanske pločice visoke kvalitete. Koje dizajnom stoje rame uz rame s pločicama najpoznatijih svjetskih proizvođača. I, naravno, cijenom moraju biti povoljnije. Upravo ćeš to pronaći u bogatoj lepezi branda May Ceramics!

dotsmodule-image
dotsmodule-image

Prve May Ceramics pločice na tržište su došle 2015. godine; ponuda je od početnih desetak modela narasla na trenutno više od 700 modela May Ceramics pločica. I, što je još važnije, ta je ponuda iz dana u dan veća, zahvaljujući Fero-Termovim stručnjacima koji daju sve od sebe da kupcima ponude što kvalitetnije proizvode najsuvremenijeg dizajna. Upravo iz tog razloga Fero-Term surađuje sa svim renomiranim europskim i svjetskim proizvođačima, naročito intenzivno s proizvođačima iz Italije i Španjolske.  

Veliku većina pločica već imamo na lageru, što znači da su odmah dostupne i da ih nećeš morati dugo čekati

 

Rubovi porculanskih pločica najčešće su retificirani, što omogućuje polaganje s užom fugom i vizualno širi popločeni prostor!

Izaberi pločice visokog sjaja za razigrane plohe ili mat pločice za  umirujući ambijent 

  • Posebnu atmosferu i kupaonicu ili kuhinju kreirat ćeš primjenom dekorativnih i mozaik May Ceramics pločica

 

  • Provjeri ponudu May Ceramics pločica u vjernim imitacijama prirodnih materijala: mramor, kamen ili drvo sjajno će izgledati na tvojim podovima i zidovima

 

  • May Ceramics pločice formata 60x120 najtraženije su u ponudi - možeš birati između više od 100 modela

MAY CERAMICS KATALOG

Tu smo za tebe! Kako ti možemo pomoći?
Niže nam možeš postaviti pitanje vezano za naš asortiman, usluge ili ostaviti koju pohvalu, recenziju za proizvod.
Odgovorit ćemo na vašu poruku u roku od 48 sati. Ako budemo trebali više informacija o temi koju tražite, kontaktirat ćemo vas putem e-mail adrese ili telefonskog broja, ako je naveden