Osvojiti povjerenje kupaca nije jednostavno - a održati ga još je teže. Kad vam to iz godine u godinu polazi za rukom, kao artiklima iz programa robne marke Voxort, znači da ste otkrili čarobnu formulu i zasluženo osvojili srca kupaca.

Kupaonica s pločicama u imitaciji kamena i voxort crnim tuš setom i crnom miješalicom.Kupaonica s pločicama u imitaciji kamena i voxort crnim tuš setom i crnom miješalicom.

Bez obzira gradite li vlastiti dom "od nule" ili se upuštate u adaptaciju određenih prostora, opremanje kupaonice i kuhinje uvijek je naročito stresno. Jer opremanje spavaće sobe ili dnevnog boravka ne zahtijeva neke posebne zahvate; dovoljno je odrediti budžet i birati namještaj. Ne morate brinuti ni o majstorima: novi ormar ili krevet ćete najvjerojatnije moći sastaviti i sami. S druge strane, kupaonica i kuhinja su specifične prostorije jer pri njihovom uređenju ne ovisite samo o sebi, tu su majstori koji sve trebaju postaviti, sastaviti i spojiti na instalacije.

Bijela Voxort kuhinjska miješalica postavljena na gun ash granitni sudoper u kuhinji.Bijela Voxort kuhinjska miješalica postavljena na gun ash granitni sudoper u kuhinji.


Dakle, kad nabavljate namještaj, sanitarije i opremu za ove dvije prostorije, želite sve kupljeno imati u unaprijed dogovoreno vrijeme u kupaonici i kuhinji, kako bi majstori sve mogli odraditi najkvalitetnije i najbrže moguće. Stoga bi bilo najbolje sve što vam je potrebno kupiti na jednom mjestu, od pouzdanog i kvalitetnog dobavljača, koji vam može ponuditi širok izbor artikala - po mogućnosti dostupnih odmah.

Fero-Term je već dugo vremena uvjerljivi lider na regionalnom tržištu upravo zahvaljujući činjenici da kupcima može ponuditi sve gore navedeno. Široka lepeza kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama, i to dostupnih odmah ili u najkraćem mogućem vremenu, razlog je zbog kojeg najveći broj kupaca iz godine u godinu bira upravo Fero-Term. Potvrda toga je i nagrada "Best Buy Award", koju Fero-Term već godinama osvaja kao trgovina s najboljim omjerom cijene i kvalitete. A kad su kuhinje i kupaonice u pitanju, robna marka kojoj hrvatski i kupci u regiji najviše vjeruju je - Voxort. 

Bijela samostojeća voxort kada postavljena u kupaonici s pločicama crne i bijele boje.Bijela samostojeća voxort kada postavljena u kupaonici s pločicama crne i bijele boje.

Upoznajte Voxort

Voxort je jedna od četiri robne marke tvrtke Fero-Term, u čijoj ponudi možete pronaći više od 2000 artikala kupaonske opreme, od miješalica i sifona, preko tuševa i galanterije, do tuš kabina, tuš kada i kada. Voxort je osmišljen kao odgovor na ponudu ostalih poznatih svjetskih brandova, s time da je Fero-Term odabrao najkvalitetnije europske i svjetske partnere kako bi kupcima ponudio na izbor proizvode vrhunske kvalitete po prihvatljivim cijenama. Rezultat je impresivan: u 10 godina, koliko je kao brand prisutan na tržištu, Voxort je postao najprodavanija robna marka u Hrvatskoj i u regiji kad je u pitanju opremanje kupaonice i kuhinje. Doći do vrha je jednostavnije nego na vrhu i ostati, stoga Fero-Termovi stručnjaci svakodnevno rade na širenju ponude, ulažući u dizajn i osmišljavajući još kvalitetnije proizvode te nastojeći biti uvijek korak ispred trendova u uređenju kupaonica i kuhinja.

Kupaonica s crnim umivaonikom te crnom voxort miješalicom i crnim sifonom, postavljeni ispod drvenog kuaponskog pulta,Kupaonica s crnim umivaonikom te crnom voxort miješalicom i crnim sifonom, postavljeni ispod drvenog kuaponskog pulta,

Kad vam treba - kada

Odabrati sve što vam treba za kupaonicu nije lak zadatak, stoga se Fero-Term potrudio da sve što vam treba možete pronaći na jednom mjestu, u jednom od 26 prodajno-izložbenog centra ili u Fero-Term web-shopu. U prodajnoj lepezi Voxort proizvoda možete pronaći uistinu sve što vam treba za opremu kupaonice - ali počnimo redom.

Kad je kupaonica u pitanju, prvo se valja odlučiti za klasičnu kadu ili prostor za tuširanje, bila to tuš kabina ili walk-in tuš. Odlučite li se za klasičnu kadu, Voxort kade možete izabrati u više verzija. Samostojeća kada definitivno je najimpresivniji izbor, ona će postati mamac za poglede, centralno mjesto vaše nove kupaonice. Osim samostojećih, tu su i kade s oblogom ili bez nje, u raznim izvedbama. Sve su Voxort kade izrađene naprednim tehnologijama, od trajnih i izdržljivih materijala ugodnih na dodir, koji se lako održavaju i čiste.

Voxort tuš kabina tamne boje postavljena u kupaonicu na pločice u imitaciji drveta.Voxort tuš kabina tamne boje postavljena u kupaonicu na pločice u imitaciji drveta.


Ako vam je od klasične kade draže tuširanje, i tu možete birati više izvedbi. Klasična izvedba uključuje Voxort tuš kadu i, kao nadgradnju, Voxort tuš kabinu. Tuš kade mogu biti dublje ili pliće, o vama ovisi što želite i što vam se više sviđa. Pliće su kade praktičnije jer je u njih lakše zakoračiti, a dublje se mogu napuniti vodom i onda koristiti na više načina. Tuš kabine se dijele na polukružne i pravokutne: obje su izvedbe praktične i zajedničko im je da iza sebe možete zatvoriti vrata i spriječiti prskanje vode po kupaonici.

Bijela samostojeća voxort kada postavljena u kuaponicu pored bijele toaltne školjke na pločice u imitaciji drveta Bijela samostojeća voxort kada postavljena u kuaponicu pored bijele toaltne školjke na pločice u imitaciji drveta

Uklesano u tuš stijenu

Posljednjih su godina sve popularniji tuševi koji su od ostatka kupaonice odijeljeni samo Voxort staklenom stijenom. Takvi tuševi izgledaju izuzetno elegantno, kupaonicu čine vizualno većom i čine da kupaonica izgleda izrazito moderno. Primjer takve moderne stijene je Voxort Blue 100, samostojeća tuš stijena izrađena od prozirnog kaljenog stakla debljine 8 mm i kromiranih profila. Uz ovu tuš stijenu u kompletu dolaze fiksator i donja lajsna. Staklene stijene možete nabaviti u raznim veličinama, a može ih se izraditi i po narudžbi, tako da vaš prostor bude uistinu jedinstven. Osim dimenzija, možete birati i debljinu i vrstu stakla (prozirno, tonirano ili s uzorkom).

Voxort blue tuš stijena sa tuš sistemom postavljena na podne pločice u imitaciji kamena.Voxort blue tuš stijena sa tuš sistemom postavljena na podne pločice u imitaciji kamena.


Ako želite biti uistinu u trendu, možda ćete se odlučiti za walk-in izvedbu tuša. Riječ je o minimalističkom konceptu - umjesto tuš kabine, vrata i stranica, walk-in tuševi obično se sastoje samo od staklene stijene, dok voda otječe niz Voxort tuš kanalicu (podni odvod) ugrađenu u pod popločen pločicama. Takvi su tuševi idealni za male prostore, a istovremeno kupaonici daju profinjen izgled jer se pločice prirodno nastavljaju u prostor tuša.

Valja napomenuti da se pri izradi Voxort modela koristi isključivo  sigurnosno (kaljeno) staklo; riječ je o staklu koje po svojoj strukturi ima iznimnu plošnu čvrstoću. Kao što smo već naveli, moderni trendovi u uređenju diktiraju sve veću upotrebu tuš kanalica i otvorenih tuš kabina (walk-in verzija), kod kojih se tuš stijena montira direktno na pod. Zbog same strukture kaljenog stakla (njegove osjetljivosti na rubovima) u tim slučajevima obavezno preporučujemo ugradnju aluminijske lajsne ili silikonske brtve između stakla i keramike.

Walk in voxort tuš stijena montirana u kupaonicu na podne pločice u imitaciji drveta. Walk in voxort tuš stijena montirana u kupaonicu na podne pločice u imitaciji drveta.


Dodatno jamstvo kvalitete je Voxort Premium linija proizvoda. Radi se o bogatoj paleti artikala inovativnog dizajna koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Pri proizvodnji ovih artikala korišteni su isključivo visokokvalitetni materijali, staklo tuš stijena je sigurnosno, debljine 8 mm, rukohvati su metalni i kromirani, a sistemi zatvaranja posebno su dizajnirani i omogućuju lagano i tiho zatvaranje vrata. Tu su i zidni profili s mogućnošću prilagodbe (20 mm), a ugradnja je univerzalna (lijevo/desno).

Voxort premium tuš kada crne boje i tuš kabina s crnim elementima postavljeno na pločice u imitaciji keramike.Voxort premium tuš kada crne boje i tuš kabina s crnim elementima postavljeno na pločice u imitaciji keramike.

Užitak tuširanja

Izbor klasične ili tuš kade samo je početak kad je u pitanju ponuda Voxort proizvoda. Nakon što ste izabrali izvedbu tuša, vrijeme je da odlučite želite li se tuširati bez ruku. Ako želite, izabrat ćete Voxort tuš ružu koja omogućuje maksimalno uživanje pod tušem jer je fiksirana iznad vaše glave i ne zahtijeva upotrebu ruku - na vama je samo da stanete pod opuštajući mlaz vode i uživate. Sve su Voxort tuš ruže elegantnog dizajna i s Easy Clean mlaznicama za lako održavanje. Ako ste za "preciznije" tuširanje, birat ćete klasičnu Voxort tuš slušalicu, koja će vam omogućiti da se otuširate bez da nužno smočite kosu.

Voxort tuš ruža crne boje postavljena u walk in tuš stijenu na pločice u imitaciji kamena.Voxort tuš ruža crne boje postavljena u walk in tuš stijenu na pločice u imitaciji kamena.


Oni zahtjevniji bi mogli posegnuti i za elegantnim Voxort tuš panelima i sistemima. Tuš paneli uz tuš ružu i tuš slušalicu imaju ugrađene i mlaznice za hidromasažu, izuzetno su atraktivni i značajno podižu izgled kupaonice, naročito ako je riječ o podžbuknoj varijanti. Jednostavnija verzija su tuš sistemi, koji se sastoje od tuš ruže i tuš slušalice.

Voxort tuš sistem crne boje postavljen u tuš kabinu na bijele pločice u imitaciji kamena.Voxort tuš sistem crne boje postavljen u tuš kabinu na bijele pločice u imitaciji kamena.

Miješalice koje čine razliku

Voxort miješalice vode, bile one za kadu, tuš kadu, umivaonik ili bide, također mogu značajno podići izgled (samim time i cijenu) kupaonice. Voxort se ističe dizajnom miješalica jer će se sjajno uklopiti i u moderni, klasični ili retro izgled kupaonice. Miješalice se mogu montirati na zid ili na ploču, a možete se odlučiti za podžbuknu ili nadžbuknu verziju. Sve Voxort miješalice dolaze u kompletu s priborom za montažu i priključnim cijevima. Još jedna velika prednost: zahvaljujući ponudi, moći ćete izabrati istu liniju Voxort miješalica za kadu, umivaonik i tuš, a velika je vjerojatnost da će sve biti dostupno odmah. Sve su Voxort miješalice precizno sklopljene, izrađene od najkvalitetnijih materijala i jednostavno se montiraju. U svim se modelima nalaze kartuše Sedala, najvećeg i najpoznatijeg svjetskog proizvođača kartuša, što ih čini izuzetno pouzdanima.

Voxort podžbukna miješalica crne boje postavljena iznad bijelog umivaonika s crnim detaljima.Voxort podžbukna miješalica crne boje postavljena iznad bijelog umivaonika s crnim detaljima.


Kad odaberete glavne elemente kupaonice, očekuje vas "šećer na kraju": odabir galanterije. Kupaonska galanterija s Voxortovim potpisom skladno će povezati sve glavne elemente, bez obzira radilo se o čašama i držačima četkica za zube, dozatorima i držačima sapuna ili držačima ručnika i vješalicama, policama, toaletnim četkama, rukohvatima i sušilima rublja. Sve što vam treba za skladnu i funkcionalnu kupaonica pronaći ćete u širokoj ponudi Voxort artikala.

Voxort zlatna galanterija s crnim detljaima postavljena na crnu policu pored zlatne miješalice.Voxort zlatna galanterija s crnim detljaima postavljena na crnu policu pored zlatne miješalice.

Voxort u kuhinji i na terasi

Kupaonica nije jedino mjesto na kojem ćete sresti Voxort miješalice; osim kupaonskih, Voxort nudi i kuhinjske miješalice koje će vam olakšati svakodnevne poslove poput pranja posuđa. Razlog? Jednostavan: sve Voxort kuhinjske miješalice osmišljene su i dizajnirane s naglaskom na funkcionalnost. Drugim riječima, istovremeno su oku ugodne i praktične. Naročito su zahvalni modeli kuhinjskih miješalica s tušem, poput miješalice Voxort Erisa: zahvaljujući pokretnom tušu više nećete morati izvoditi "akrobacije" pri pranju ili ispiranju većih komada posuđa.

Voxortovi modeli vrtnih slavina nalaze se i u mnogim hrvatskim vrtovima i na terasama. Izdržljive su i lako ih se održava, tako da će vam trajati dugi niz godina, istovremeno vjerno ispunjavajući svoju zadaću. Svoj željeni Voxort asortiman možete pronaći na webshopu ili u najbližoj Fero-Term poslovnici.

Kuhinjska Voxort miješalica krom boje postavljena na kuhinjski inox sudoper s dva korita Kuhinjska Voxort miješalica krom boje postavljena na kuhinjski inox sudoper s dva korita