Može li se bojom promijeniti atmosfera kupaonice? Dizajneri tvrde da može: pred nama je niz tehnološki naprednih kupaonskih artikala modernog dizajna koji Rose Gold bojom prizivaju duh klasičnih interijera.

Brončani umivaonik s rose gold miješalicom i rozim okruglim ogledalomBrončani umivaonik s rose gold miješalicom i rozim okruglim ogledalom

"Novac ne može kupiti dobar ukus, ali kupujući skuplje predmete teže ćete pogriješiti", vidjeli smo svojedobno natpis u izlogu prodavaonice antikvitetima u centru Lisabona. Natpis nam je izmamio osmijeh na lice, ali pogled nam je zapravo privukla starinska kada izrađena od bakra. Kada je bila restaurirana, u uporabnom stanju, a istaknuta je cijena bila u skladu s natpisom u izlogu - dostatna da se za taj novac kupi desetak modernih kada. Antikviteti imaju svoju cijenu - posebno kad je riječ o antiknim dijelovima kupaonske opreme. Nisu na cijeni zbog funkcionalnosti, već zbog onog nečeg posebnog što unose u interijer i čine ga elegantnijim te stilski zanimljivijim. 


Ali danas ne morate posezati duboko u džep da biste kupaonici dali klasičnu notu - dovoljno je da kupaonicu osvježite predmetima koji donose patinu klasike. A jedan od aktualnih trendova pod svjetla reflektora šalje kupaonske miješalice, tuš sisteme i kupaonsku galanteriju u boji ružičastog zlata! 
    
Ružičasto je zlato slitina zlata i bakra i često se koristi za posebne vrste nakita. Dodavanjem bakra zlatu, ta slitina postaje posebno čvrsta i postojana, a prepoznatljiva je po posebnom ružičastom sjaju. Ružičasto je zlato bilo posebno popularno početkom 19. stoljeća; tamošnji su majstori bili toliko vješti u izradi nakita i predmeta od tog materijala da je ružičasto zlato i danas u svijetu poznato pod nazivom rusko zlato. 

Boja koju bakar daje zlatu podsjeća na bakrene kade i vrčeve iz nekih starih vremena, stoga je predmete boje ružičastog zlata lako povezati s elegantnom klasikom. Dizajneri su prepoznali tu vezu i oblikovali niz tehnološki naprednih kupaonskih artikala modernog  dizajna, koji Rose Gold bojom prizivaju duh klasičnih interijera. Uklopite li ih u svoju kupaonicu, dobit ćete jedinstven prostor koji odiše elegancijom.

Bijela kupaonska kada i brončana miješalica za vodu uz tamne kupaonske pločice.Bijela kupaonska kada i brončana miješalica za vodu uz tamne kupaonske pločice.


Jedan od efektnijih načina da kupaonici udahnete novi život je promjena miješalica. U kupaonici se nalazi više miješalica - za umivaonik, kadu, tuš i bide - stoga bi bilo dobro uskladiti ih, nabaviti sve miješalice iz iste serije. Voxort Tea Rose Gold upravo je takva serija koja rješava sve vaše probleme. Možete početi od miješalice koju ćete koristiti svakodnevno, one za umivaonik: Voxort Tea Rose Gold miješalica za umivaonik modernim će dizajnom i elegantnom Rose Gold bojom vašu kupaonicu podići na viši nivo. Ova jednoručna mesingana miješalica s keramičkom kartušom jednostavna je za montažu, a izuzetno ju je lako čistiti i održavati - dovoljno je da to činite neagresivnim sredstvima za čišćenje kamenca. Ako u kupaonici imate umivaonik viših rubova, u ponudi možete pronaći i višu verziju ove miješalice. Za one kojima je moderan dizajn najdraži tu je miješalica za umivaonik Voxort Amora. Ono što ovu jednoručnu miješalicu razlikuje od ostalih je efektna kombinacija crne i rose gold boje. I ova miješalica dolazi i u višoj verziji.

Rose gold tamna miješalica s bijelim umivaonikom i brončanim sifonom.Rose gold tamna miješalica s bijelim umivaonikom i brončanim sifonom.


Nakon što ste odabrali odgovarajuću miješalicu za umivaonik, na redu je miješalica za kadu. Voxort Amora odličan je izbor za ljubitelja modernog, a Voxort Tea Rose Gold miješalica za kadu oduševit će pobornike klasičnog, retro i industrijskog stila. Ako umjesto klasične kade u kupaonici imate tuš kadu ili tuš kabinu, sigurno će vas zainteresirati Voxort Maya Rose Gold nadzidni tuš sistem. Riječ je o tuš sistemu od visokokvalitetnog mesinga, a sastoji se od jednoručne miješalice, tuš ruže sa zakretnim zglobom, tuš slušalice s crijevom dužine 150 cm i klizača. Iskustvo tuširanja pod tuš ružom nešto je posebno, a pogled na boju ružičastog zlata dodatno će osnažiti taj efekt.

Bijele pločice s brončanom tuš miješalicom.Bijele pločice s brončanom tuš miješalicom.


Nakon što ste promijenili miješalice, ostaje vam da dojam pojačate uporabom kupaonske galanterije u Rose Gold boji. Vješalica za ručnik, držač sapuna, toaletna četka ili držač toaletnog papira u boji ružičastog zlata postat će tako točka na "i" vašeg dizajnerskog pothvata. Sve što trebate je mašta i mogućnost izbora: za maštu smo sigurni da je imate napretek, a birati možete iz širokog asortimana naših prodajnih centara i našeg web-shopa!