Zidni paneli Voxort: Do luksuznog zida bez muke 

Kako biste reagirali kad bismo vam rekli da zidove svog doma možete učiniti luksuznijima za samo jedno prijepodne? Bez muke, majstora i dizanja prašine? To je uistinu moguće - s novim Voxort zidnim i stropnim panelima 

 

Želite li "svoja četiri zida" učiniti atraktivnijima, postoji i puno jednostavniji način. Upoznajte - Voxort zidne panele!

 

Kad renovirate ili adaptirate svoj interijer, sve što želite jest da taj proces bude što kraći i bezbolniji. Želite - doslovno - dizati što je moguće manje prašine. Kad zidove oblažete pločicama, prvo morate skinuti stare pločice, poravnati površine i sve dobro očistiti. Slijedi polaganje novih pločica, zatim čekanje da se ljepilo osuši. Tu je i muka s odvozom otpada, susjedima koji se žale zbog buke pri skidanju pločica, prašinom koja se uvlači u sve kutove vašeg doma.

 

Riječ je o dekorativnim zidnim oblogama koje oplemenjuju svaki prostor. S Voxort zidnim panelima možete jednostavno promijeniti interijer, dati mu jedinstven karakter ili definirati različite zone. Moguće ih je postaviti okomito, vodoravno ili pod kutom, kako vam više odgovara. Sve što trebate napraviti jest skratiti panele ručnom ili električnom pilom na potrebnu dužinu. Na zid ih je izuzetno jednostavno pričvrstiti - to možete učiniti uz nanošenje montažnog ljepila. Tako ćete ukrasiti zid koji želite s lakoćom i u rekordnom vremenu, bez majstora, bez otpada i - što je najvažnije - bez prašine.

Voxort zidni paneli su od polistirena, koji je izrađen od 80% recikliranog materijala, što ove obloge čini izuzetno ekološki prihvatljivima. Zahvaljujući tom materijalu, Voxort zidni paneli su lagani - jedna letvica širine 12,2 i dužine 290 cm teška je samo 20 dkg. Osim toga, Voxort zidni paneli izuzetno su izdržljivi i otporni na habanje. Materijal od kojih su izrađeni otporan je na vlagu, što znači da Voxort oblogama možete obložiti i dijelove zidova kupaonice i kuhinje, a ne samo dnevnog boravka, spavaćih soba ili hodnika.

Dizajn ovih panela razigrat će svaki interijer; naglasit će prostor koji želite ili skladnim reljefom prikriti neku nesavršenost. Voxort u ponudi ima pet serija zidnih panela, a svaka donosi neku posebnost.      

 Panelima Voxort Gaia Oak možete osvježiti bilo koju prostoriju u domu, dok će paneli iz serija Voxort Chiara Oak i Voxort Beatrice Oak vaše zidove učiniti atraktivnijima.Voxort Mia Oak serija izmjeničnim crnim i letvicama boje hrasta vizualno razbijaju monumentalnost zida, dok serija Voxort Giulia Gold zlatnim naglascima unosi dozu luksuzne elegancije u interijer. 

 

Voxort zidne panele možete pronaći u Fero-Termovim prodavaonicama i na našem webshopu te njima uljepšati svoje zidove. A najbolja je stvar da vam za to neće trebati majstori, izbjeći ćete podizanje prašine i cijeli posao možete obaviti u najkraćem mogućem vremenu! 

Tu smo za tebe! Kako ti možemo pomoći?
Niže nam možeš postaviti pitanje vezano za naš asortiman, usluge ili ostaviti koju pohvalu, recenziju za proizvod.
Odgovorit ćemo na vašu poruku u roku od 48 sati. Ako budemo trebali više informacija o temi koju tražite, kontaktirat ćemo vas putem e-mail adrese ili telefonskog broja, ako je naveden