INFOGRAFIKA: Pločasti vs. aluminijski radijatoriINFOGRAFIKA: Pločasti vs. aluminijski radijatori

O radijatorima smo već pisali u našem blogu u kojem smo iznijeli sve što ste ikada željeli znati o ovom načinu grijanja. No, sada se fokusiramo na dvije vjerojatno najpopularnije vrste radijatora - pločaste (čelične) radijatore i aluminijske radijatore. Mnogi ne znaju koje su njihove razlike, stoga smo napravili infografiku u kojoj ukratko sumiramo njihove osnovne razlike.Teško možemo zamisliti suvremeni dom bez radijatora. Pogotovo zimi.

Jednostavni su i efikasni.

Moderni ili tradicionalni.

A postoji ih nekoliko vrsta - svaka sa svojom specifičnom karakteristikom.

O njima smo već pisali u našem blogu u kojem smo iznijeli sve što ste ikada željeli znati o radijatorima.

No, danas se fokusiramo na dvije vjerojatno najpopularnije vrste radijatora - pločaste (čelične) radijatore i aluminijske radijatore. Mnogi ne znaju koje su njihove razlike, stoga smo napravili infografiku u kojoj ukratko sumiramo njihove osnovne razlike:

  • kvalitetu,
  • učinkovitost,
  • dizajn,
  • cijenu.

Proučite infografiku u nastavku i upoznajte se s njihovim najvažnijim odrednicama. Ne zaboravite pročitati i naš blog post o radijatorima, ali i blog post o 5 vrsta grijanja.

Kombinirajte informacije iz ova 3 izvora i sigurni smo da ćete odabrati svoje novo idealno grijanje. Kada donesete izbor, svakako proučite i Fero Term ponudu radijatora i pripadajućeg pribora za radijatore.

Više ste zainteresirani za kamine? Nema problema, u Fero Term ponudi imamo širok izbor kamina za jedinstvenu zimsku atmosferu.

Fero Term infografika: Pločasti vs. aluminijski radijatoriFero Term infografika: Pločasti vs. aluminijski radijatori