Nedavno smo napisali opširni vodič kako odabrati pravi kamin za svoj dom, a sada smo pripremili i infografiku s kojom u tren oka možete saznati sve najvažnije informacije o uvjetima za postavljanje kamina, vrstama kamina te kako održavati svoj kamin za njegov što dulji vijek trajanja.

Kamin s velikim otvorom za drva postavljen u dnevnoj sobi.Kamin s velikim otvorom za drva postavljen u dnevnoj sobi.


Zima je pred vratima, a to znači da se približava i sezona grijanja.

Koju vrstu grijanja odabrati? Je li bolji kamin na drva ili kamin na pelet? Što mi je sve potrebno za instalaciju kamina u moj dom?

Sve su ovo česta pitanja koja si postavljamo prilikom donošenja odluke o odabiru vrste grijanja.No, kamini nam se oduvijek vrte po glavi. Tko ne bi htio imati jedinstvenu zimsku kućnu atmosferu u svom domu te istovremeno štedjeti novac i prirodu?

Nedavno smo napisali opširni vodič kako odabrati pravi kamin za svoj dom, a sada smo pripremili i infografiku s kojom u tren oka možete saznati sve najvažnije informacije o uvjetima za postavljanje kamina, vrstama kamina te kako održavati svoj kamin za njegov što dulji vijek trajanja.

Da ne duljimo, bacite pogled na našu infografiku u nastavku.

Fero Term infografika: Kamini za svačiji dom i jedinstvenu zimsku kućnu atmosferuFero Term infografika: Kamini za svačiji dom i jedinstvenu zimsku kućnu atmosferu