Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj za sve stilove uređenja kao i veličine kupaonica

Svaka kupaonica ima nužno potrebne elemente bez kojih ne možemo normalno funkcionirati unutar kupaonskog prostora i obavljati dnevne higijenske potrebe. Neki od tih elemenata su kupaonske baze, kupaonski ormarići i rasvjeta u kupaonici.
Kupaonske baze
U Fero-Termu nudimo zavidan izbor kupaonski baza u raznim varijacijama izvedbe. Kupaonske baze s ladicama ili vratima, klasičnim ili soft close zatvaranjem, bijelo ili u boji, malih, klasičnih ili velikih dimenzija, kvadratnog ili zaobljenog oblika. Opremite svoju kupaonicu namještajem koji je kvalitetan i funkcionalan i osigurajte da Vaš boravak u kupaonici bude ugodan.
Kupaonske baze
Kupaonski ormarić
U kupaonici nikada nije dovoljno mjesta za odlaganje, posebice ako se radi o višečlanoj obitelji, tada je zaista svaki centimetar za odlaganje i više nego dragocjen.
Kupaonski ormarići, visoki na zid su odličan izbor je mogu naći mjesto u gotovo svakoj kupaonici, manjoj ili većoj, a u njih možete složiti veliku količinu toga što možda ne želite da je oku vidljivo ili jednostavno volite red u svojoj kupaonici.
Također, odličan su izbor ormarići/ogledala. Oni pogotovo stanu u svaku kupaonicu, i iako se u njih može složiti manje stvari nego u prije opisani proizvod, ipak su dobrodošli za razne sitnice koje bi inače mogli biti smetnja u Vašoj kupaonici, a opet su bitni jer su u svakodnevnoj uporabi.
Kupaonski ormarić
Rasvjeta u kupaonici
Iako je možda smatramo manje bitnom u opremanju ali je vjerujte nam jako važan detalj svake kupaonice. Možete li zamisliti brijanje ili šminkanje uz rasvjetu koja nije odgovarajuća? Vrlo teško da ćete išta od navedenog obaviti sa željenim rezultatom. U Fero-Termu smo za Vas pripremili rasvjetna tijela za kupaonicu, koja udovoljavaju svim kriterijima koje rasvjeta za kupaonicu treba imati, od boje rasvjete do otpornosti na vlagu.
Rasvjeta u kupaonici
Niže možete pogledati mali dio ponude kupaonskog namještaja koji smo izdvojili, a ovdje možete vidjeti ostatak ponude naše široke ponude kupaonskog namještaja. 

 
Pogledani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Preuzimanje u FT: 0,00 kn
Dostava na adresu: {{deliveryPrice}}
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu