Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

B2B (ugovorni kupac)prijava

Zahtjev za izdavanje kopije računa

Zahtjev za izdavanje kopije računa

(ne izdaju se kopije računa starije od 365 dana)
Kupnja obavljena*
(Odaberite prodajni centar gdje je račun izdan)
Način plaćanja *
Ime i prezime kupca (na koga glasi originalni račun)*
Broj telefona/GSM *
E-mail *
Okvirni datum kupnje *
Kao dokaz kupnje posjedujem *
Broj dokumenta*
Razlog potraživanja kopije računa *
Iznos računa
Prilog pdf, word, jpg, png, gif, maksimalna veličina datoteke: 2MB.
Vaša napomena
Obrada osobnih podataka od strane Fero-Term d.o.o. u svrhu izdavanja kopije računa*
Fero-Term d.o.o., Gospodarska ulica 17, HR-10255 Gornji Stupnik, Hrvatska OIB: 69638067216 kao Voditelj zbirke osobnih podataka (dalje u tekstu: Fero-Term d.o.o.), obavještava Vas da se Vaši osobni podaci prikupljaju i da će biti obrađeni u okviru Vašeg zahtjeva za ponovno izdavanje maloprodajnog računa (dalje u tekstu: Zahtjev).
Pravna osnova za obradu osobnih podataka je ispunjavanje obveza iz sklopljenog ugovora o kupoprodaji u kojem ste stranka. Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da, ispunjavanjem Zahtjeva, slobodno i izričito dajete osobne podatke za prikupljanje i daljnju obradu. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te niste dužni unositi svoje osobne podatke, ali u slučaju odbijanja davanja osobnih podataka nećemo biti u mogućnosti ispuniti Vaš Zahtjev. Osobni podaci koje će Fero-Term d.o.o. prikupljati od Vas su: ime, prezime, broj telefona ili mobitela, e-mail i ovisno o tome što nam dostavljate kao dokaz o kupovini proizvoda: osobni podaci navedeni u slipu Vaše kartice, osobni podaci navedeni u ovjerenom jamstvenom listu i izvodu banke.
Ustupanjem Vaših osobnih podataka – unosom u Zahtjev smatra se da ste suglasni s obradom istih u svrhu ponovnog izdavanja maloprodajnog računa, za vrijeme koje je potrebno za ponovno izdavanje i dostavu maloprodajnog računa.
Od Fero-Term d.o.o. možete zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koja se na Vas odnose, imate pravo na ulaganje prigovora na obradu takvih podataka te na prenosivost svojih osobnih podataka drugom voditelju obrade. Obradi osobnih podataka u navedene svrhe možete se u svako doba usprotiviti, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.
Fero-Term d.o.o. s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka i uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Fero-Term d.o.o. štiti privatnost svojih kupaca, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi ispunjavanja Vašeg Zahtjeva, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.
U skladu s važećim propisima, imate pravo prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka u odnosu na obradu osobnih podataka koja se odnosi na Vas.
Pogledani proizvodi
Povezani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Preuzimanje u FT: 0,00 kn
Dostava na adresu: {{deliveryPrice}}
Cijena paleta: {{paletePrice}}
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu
Povratak na vrh