Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

Termini preuzimanja narudžbi

Poštovani kupci,
kao što smo već naveli, a radi Vaše i naše sigurnosti, kako bi osigurali minimalan kontakt i što manje kupaca u pojedinom prodajnom centru u isto vrijeme, našu Internet trgovinu dodatno smo unaprijedili terminskim kalendarom unutar kojega će Vam biti ponuđen siguran termin (dan i sat) za preuzimanje Vaše narudžbe.

Kalendar se odnosi za sve kupovine napravljene putem Fero-Term Internet trgovine a da ste kao opciju odabrali Preuzimanje narudžbe u Fero-Term prodajnom centru.
  1. Ako su svi artikli sa Vaše narudžbe u tom trenu dostupni na zalihi odabranog prodajnog centra, ponuditi će Vam se termin preuzimanja u istom ili ovisno o popunjenosti termina, u narednom danu.
  2. U slučaju da u Vašoj košarici postoje artikli koji nisu trenutno na stanju odabranog prodajnog centra, tada će Vam biti ponuđen termin za koji je pretpostavljeno da će naručeno biti dostupno. Također, obzirom na trenutnu situaciju, u slučaju nemogućnosti dostave naručenog do odabranog termina, biti ćete kontaktirani od strane našeg Online
U slučaju pitanja oko terminskog kalendara obratite na se na e-mail: webshop@fero-term.hr
 
 
Veselimo se da ćemo i u ovim teškim trenutcima svima našim kupcima omogućiti bezbrižnu i maksimalno sigurnu kupovinu.
 
Vaš Fero-Term online tim
 
Pogledani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Dostava na kućnu adresu 20,00 kn, preuzimanje u poslovnici 0,00 kn.
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu