Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

Terasa ili vrt

Terasa ili vrt

Boravak na otvorenom!
Jutarnja kava, ručak vikendom, druženje s obitelji i ekipom u večernjim satima, uredite svoj vrt ili terasu i osigurajte si mjesto za druženje na otvorenom! Produži svoj godišnji odmor, preseli svoj boravak na terasu i iskoristi svaki trenutak!

Nakon kišnih, hladnih i tmurnih zimskih dana, od koji smo njih dosta proveli u zatvorenome, velika većina nas jedva čeka prve zrake sunca i toplije temperature kako bi što više vremena mogli provesti na otvorenome.
Pa samim time, ako ste planirali svoj vrt ili terasu osvježiti, napraviti pravo mjesto za uživanje i opuštanje, pripremili smo za vas prijedloge i inspiracije pločica za oblaganje kao i accessorisea potrebnog svakom dvorištu.
 
Kamen pločice
Podne pločice u imitaciji kamena, najzahvalniji su izbor za otvorene prostore. Dolaze u više varijacija boja, kao i dimenzija, kockaste ili pravokutne i samim time odabir odgovarajućih pločica za Vaše dvorište bit će zaista lak posao. Fero-Term u svojoj ponudi nudi preko 200 modela podnih pločica u imitaciji kamena koje su dostupne odmah, a ako ste tek u fazi planiranja i nije Vam važna isporuka u roku od dan dva, tada je izbor i širi.
Kamen pločice
Drvo pločice
Ako ste jedni od onih sretnika koji imaju kuhinju/boravak spojene sa natkrivenom terasom, još ste uza to i ljubitelj podnih obloga sa efektom drveta, tada Vam svakako predlažemo podne pločice koje vjerno imitiraju drvo, bio to brodski pod, seljački pod ili parket, sve varijante će izgledati neodoljivo ako ih iz boravka nastavite na Vašu terasu. Također, podne pločice u imitaciji drveta, za natkrivene vanjske prostore, radi teksture prošarane godovima, odlične su za održavanje. 
Drvo pločice
Predstavljamo Vam nekoliko inspirativnih fotografija podnih pločica koje možete kupiti u Fero-Term prodajnim centrima i Vaše dvorište ili terasu obložiti vanjskim pločicama vrhunske kvalitete, modernog dizajna i pristupačnih cijena. 
Pogledani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Dostava na kućnu adresu 50,00 kn, preuzimanje u poslovnici 0,00 kn.
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu