Jedna od najvećih pogodnosti pri uređenju kupaonice ili kuhinje je mogućnost da sve potrebno pronađete na jednom mjestu. Fero-Term-ov originalni brand Voxort vam to omogućuje

Kupaonica sa zelenom kupaonskom bazom i zlatnom Maya miješlicom za vodu.Kupaonica sa zelenom kupaonskom bazom i zlatnom Maya miješlicom za vodu.

Zadovoljstvo uređenja nove ili adaptacije stare kupaonice može vam pokvariti nekoliko stvari. Jedna od njih leži u činjenici da prije radova morate izabrati puno artikala: klasičnu ili tuš kadu, umivaonik, kupaonsku bazu, ormariće i ostali namještaj, toaletnu školjku i vodokotlić, bide, miješalice za umivaonik, kadu i tuš... Pogledate li ponudu na internetu, zavrti vam se u glavi od broja artikala, već nakon nekoliko stranica niste više sigurni čak ni u vlastiti ukus. Nakon što poželite nešto naručiti, otkrijete da naručeno nećete dobiti sutradan, već da ćete morati čekati - na neke "egzotičnije" artikle i više tjedana. Onda više ne znate kad vam dolazi tuš panel, slaže li se dizajnom miješalica koju ste naručili za umivaonik s miješalicom za kadu i bide, pa vam javljaju da imaju problema s isporukom željene tuš stijene... Uglavnom, stotinu problema!

Da biste izbjegli taj horror scenarij, najbolje je pronaći prodavaonicu ili webshop gdje sve potrebno možete dobiti na jednom mjestu. Još je bolja stvar izabrati brand kojem vjerujete, a koji jamči kvalitetu izrade i dugotrajnost. I ima sve što vam je potrebno da kupaonicu uredite baš kako želite. A pravi odgovor na sva vaša pitanja je Fero-Termov originalni brand - Voxort.

Voxort je jedna od četiri Fero-Termove robne marke (uz May Ceramics, Concepto i Termu) koja vam nudi 1,500 artikala potrebnih za opremanje kupaonice i kuhinje. Voxort je kao brand osmišljen kako bi zadovoljio specifične potrebe hrvatskih i kupaca u regiji, koji žele kvalitetan proizvod svjetskog dizajna, koji je cijenom prilagođen našem tržištu. Tijekom 10 godina, koliko je Voxort prisutan na domaćem tržištu, proizvodi ovog branda svojom su kvalitetom promovirali Voxort u najprodavaniju robnu marku u Hrvatskoj i regiji kad je riječ o opremanju kupaonice i kuhinje. Bilo da vam treba tuš kada, kabina ili stijena, klasična kada, kupaonske ili miješalice za kuhinju, sanitarije, galanterija ili kupaonski namještaj - Voxort ima odgovor na sve vaše dizajnerske nedoumice.

Polukružna tuš kabina sa svijetlim tankim pločicama i crnim tuš setom.Polukružna tuš kabina sa svijetlim tankim pločicama i crnim tuš setom.

Promiješajte adute 

Počnimo od artikla koji ćete u kupaonici najčešće upotrebljavati - miješalice (slavine, pipe) za vodu. U kupaonici ćete pronaći više vrsta miješalica: miješalice za umivaonik, tuš miješalice, miješalice za bide, miješalice za kadu... Ovisno o vašim potrebama, miješalice možete montirati na ploču ili na zid - u ovom drugom slučaju, možete birati i između podžbuknih i nadžbuknih verzija miješalica. Prvo na što ćete pri odabiru obratiti pozornost je dizajn miješalica; sve Voxortove miješalice dizajnom prate svjetske trendove i bez problema će se uklopiti u bilo koji stil koji izaberete. Ipak, treba imati na umu da lijepa miješalica ne mora biti i kvalitetna, ali kad je riječ o Voxort miješalicama, kvaliteta je na prvom mjestu. Sve Voxort miješalice u svom "srcu" imaju kartuše Sedala, najpoznatijeg svjetskog proizvođača kartuša, koje jamče dug vijek i pouzdan rad miješalice.

Osim kupaonskih miješalica, Voxort nudi i paletu atraktivnih kuhinjskih miješalica za sudopere. Kod kuhinjskih je miješalica naglasak na praktičnosti još veći, stoga su Voxortove kuhinjske miješalice i atraktivne i praktične. Ovisno o vašim željama, možete birati miješalice različitih visina, kao i miješalice s izuzetno praktičnom funkcijom tuša. Ove vam miješalice omogućuju puno spretnije rukovanje većim komadima posuđa, koje inače zauzima puno mjesta u perilici posuđa. 

Crna kuhinjska miješalica montirana na crnom granitnom sudoperuCrna kuhinjska miješalica montirana na crnom granitnom sudoperu

Kupanje i tuširanje iz snova

Kada je nezaobilazni element svake kupaonice, stoga ćete u Voxort ponudi pronaći niz elegantnih klasičnih i atraktivnih tuš kada. Klasičnu kadu s Voxortovim znakom pronaći ćete u samostojećem izdanju, a birati možete i kade s oblogom ili bez nje. Materijali od kojih su izrađene Voxort kade ugodni su na dodir, izdržljivi i jednostavni za održavanje, stoga će vaša klasična Voxort kada dugi niz godina izgledati kao da je jučer došla iz salona.

Tuš kade posljednjih godina doživljavaju vrhunac popularnosti. Ovisno o načinu organizacije prostora za tuširanje, možete birati tuš kadu nadograđenu tuš kabinom, walk-in verziju tuša ili prostor za tuširanje možete ograditi tuš stijenom ili tuš stranicama i tuš vratima. U Voxortovoj ćete ponudi pronaći pliće i dublje verzije tuš kada, kao i praktične Voxort tuš kanalice za walk-in verzije tuša.

Moderni prostor za tuširanje izgleda posebno atraktivno ogradite li ga Voxort tuš stijenom. Pri izradi ovih stijena koristi se kaljeno (sigurnosno) staklo, koje je izuzetne plošne čvrstoće.

Stavite točku na "i"

Voxort kupaonska galanterija savršen je izbor za povezivanje svih glavnih elemenata ukusno namještene kupaonice. Uprkos činjenici da ti glavni elementi najviše koštaju, na kraju upravo manji artikli mogu kupaonici udahnuti notu luksuza. Izaberete li setove Voxort galanterije, nećete morati brinuti slaže li se sve jedno s drugim. Ako želite eksperimentirati, slobodno uskladite dozatore i držače sapuna, police, toaletne četke, rukohvate, sušilice rublja, držače za četkice za zube i čaše iz različitih serija i stvorite jedinstvenu atmosferu!

Dozatori sapuna na krom polici pored bijelog umivaonikaDozatori sapuna na krom polici pored bijelog umivaonika