Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

Stolovi za blagovaonu
Blagovaonski stol, centralno mjesto okupljanja u svakom domu

Kuhinja je srce svakog doma, prostorija koja okuplja cijelu obitelj. U kuhinji ne pripremamo samo hranu, kuhinja je često glavno mjesto radnje, mjesto na kojem se družimo sa svojom djecom, partnerom, rođacima... Osim toga, stručnjaci za prodaju nekretnina nerijetko ističu da je upravo kuhinja ta koja u najvećoj mjeri utječe na cijenu nekretnine: ako je kuhinja lijepo uređena i opremljena, to će automatski podići cijenu cijele nekretnine.
 

Da je kuhinja najpopularnija prostorija u domu dokazuju i istraživanja: u jednom se takvom istraživanju, provedenom u 32 doma višečlanih obitelji, pokazalo da su ispitanici najviše vremena provodili u kuhinji, a dnevna je soba bila na drugom mjestu po posjećenosti. Rezultat nije iznenađujuć, jer logično je da se najviše volimo družiti s ostalim članovima kućanstva dok pripremamo hranu ili je konzumiramo.
 
Imajući sve ovo na umu, bilo bi dobro pri planiranju ili adaptaciji kuhinje razmisliti kako najpopularniju prostoriju u domu učiniti što atraktivnijom, ali da pritom ne zaboravimo i na udobnost i funkcionalnost.Luksuz počinje za stolom
 
Prostor za objedovanje logičan je nastavak kuhinje i u većini je domova smješten uz samu kuhinju. A stol za kojim se za vrijeme objeda okuplja cijela obitelj jedan je od najvažnijih komada namještaja. Stol nije važan samo kad je obitelj u pitanju, za stolom često ugošćujemo i prijatelje i drage nam ljude. Vjerojatno nema komada namještaja koji bi, da može, mogao ispričati zanimljivije priče: gotovo sve najvažnije stvari u našem obiteljskom i društvenom životu događaju se za stolom.
 
Zašto si onda ne biste priuštili stol za kojim ćete se moći opustiti i uistinu uživati u druženju s ljudima koje volite?Keramički stol sjajan je izbor ako želite kvalitetan i funkcionalan stol, koji će istovremeno u vašem prostoru izgledati poput umjetničkog djela. Jer keramički je stol nešto neočekivano u blagovaonici, otklon od uobičajenog drvenog ili staklenog stola, decentni detalj koji prostoriju suptilno pretvara u oazu luksuza. Ako ste kuhinju ili blagovaonicu opločili keramičkim pločicama, keramička ploča stola može postati lijepi nastavak sjajne dizajnerske priče, ona će samo zaokružiti sveukupni dojam, postati svojevrsna točka na "i" vizualnog identiteta prostora.


Keramički stolovi iz ponude Fero-Terma su savršen spoj vrhunske porculanske ploče i sofisticiranog postolja. Osim luksuznog izgleda u imitaciji mramora, mat završne obrade, porculanska je ploča izuzetno otporna na udarce, ogrebotine i mrlje, a jednostavna je za čišćenje poput keramičkih pločica. Upravo je porculanska ploča jedan od glavnih aduta ovih stolova; naime, poznato je da se porculan razlikuju od "obične" keramike po udjelu komponenti od kojih je izrađen, kao i po proizvodnom procesu (viša temperatura pečenja, veći tlak). Sve to porculansku ploču čini čvršćom i trajnijom od keramičke. Postotak upijanja vode bitno je manji, a zbog manjeg postotka upijanja vode porculanske su ploče puno otpornije na smrzavanje i samim time pogodnije za sve vanjske prostore. Imajući to na umu, možete se pouzdati u to da će vas vaš stol vjerno godinama služiti i izgledati jednako dobro kao prvoga dana, postavili ga u blagovaonicu ili na natkrivenu terasu.


Da dizajnerska priča o keramičkim stolovima ne bi bila na "klimavim nogama" brinu se atraktivno osmišljena metalna postolja. Sve su verzije postolja modernog dizajna i sofisticiranih linija te s porculanskom pločom čine skladnu cjelinu. U ponudi je više verzija metalnih postolja i ploča za stol (veličina 160x80 i 180x90 cm) - što vam omogućava da kreirate stol jedinstvenog dizajna. Ploča se nivelirajućim vakuumskim priljepcima jednostavno pričvršćuje za postolje, što montažu stola čini izuzetno jednostavnom.
 
 
Pogledani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Preuzimanje u FT: 0,00 kn
Dostava na adresu: {{deliveryPrice}}
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu