Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

B2B (ugovorni kupac)prijava
Prodajni program

Prodajni program

Svjetski poznate robne marke, širok raspon cijena, ljubazan i profesionalan tim, sve su to činjenice koje Fero-Term već godinama rangiraju kao prvi izbor maloprodajnih kupaca i profesionalaca. 

Nekoliko tisuća artikala dostupno odmah osigurava kvalitetnu i na vrijeme dostupnu ponudu našim maloprodajnim klijentima, a zahvaljujući dobro partnerskim odnosima i odlično riješenom logistikom, isporuke robe po narudžbi ili u većim količinama su također rješive u svima zadovoljavajućem vremenskom periodu.
Asortiman
Poduzeće Fero-Term u sklopu bogatog asortimana proizvoda, nudi sve što je potrebno za funkcionalno i stilizirano uređenje doma, poslovnog, hotelijerskog, ugostiteljskog ili bilo kojeg drugog prostora. U ponudi je objedinjen asortiman keramičkih i porculanskih pločica, kupaonske i sanitarne opreme te opreme za centralno i solarno grijanje kao i sav popratni materijala za postavljanje i instalaciju.  Kao jednu od prednosti koje tvrtku Fero-Term svrstavaju u sam vrh  specijaliziranih centara za uređenje i opremanje je upravo širina prodajnog asortimana, unutar kojeg je ponuda za sve stilove uređenja, a u širokom rasponu cjenovnih kategorija i visoke kvalitete. Svi proizvodi u ponudi zadovoljavaju visoke standarde kvalitete te se odlikuju vrhunskom tehnologijom izrade, pouzdanošću i ekološkom osviještenošću. Također, bitno je napomenuti da zahvaljujući centralnom distributivno logističkom centru, tvrtka ima konstantno raspoloživu zalihu velike većine asortimana pa samim time osigurava našim klijentima brzu isporuku željenog, Tvrtka surađuje sa svjetski poznatim proizvođačima čime osiguravamo kvalitetu proizvoda, garantne rokove kao i dobro osiguranu servisnu mrežu.
Asortiman
Vlastite robne marke
U skladu s veličinom tvrtke, Uprava društva je kao novi poslovni potez u svrhu stvaranja još kvalitetnije ponude, odlučila ponudu proširiti i asortimanom vlastite robne marke. Najveći stručnjaci iz svih područja asortimana tvrtke dobili su težak zadatak pronalaženja kvalitetnih tvornica koje nas mogu u potpunosti pratiti u smislu tehnologija i dizajna, te testiranja kvalitete proizvoda. S vremenom oformili su više linija proizvoda koji su kvalitetom i dizajnom istih ili još boljih performansi nego pojedine svjetski poznate robne marke, a cijenom konkurentnije. Cilj ovog projekta je u potpunosti se prilagoditi potrebama tržišta i stvoriti široku paletu komercijalnih proizvoda dostupnih široj populaciji, a koji kvalitetom osiguravaju vrlo visoke standarde. Tvrtka je u tome uspjela i danas širom Europe i dalje, proizvodi proizvode pod robnim imenima Voxort (kupaonska i sanitarna oprema), Concepto (kupaonski namještaj i keramika), May Ceramics (keramičke i porculanske pločice) i Terma (sistemi grijanja i hlađenja, solarne tehnologije).
Vlastite robne marke
Keramičke pločice i materijali za polaganje
Široka paleta boja, dezena, dimenzija i cijena u programu podnih i zidnih pločica za unutarnje i vanjsko oblaganje je razlog zbog kojeg je poduzeće Fero-Term najčešći izbor kupaca. Prodajnu ponudu čine artikli isključivo vrhunske kvalitete izrađeni u svjetski poznatim i priznatim tvornicama po najvišim standardima te osmišljeni od strane renomiranih dizajnera. Kao još jedna prednost navodi se i širok izbor pločica dostupnih odmah čime poduzeće ide u korak s današnjim ubrzanim tempom života svog kupca te mu skraćuje vrijeme čekanja na minimum. Osim pločica, ovaj segment asortimana upotpunjen je svim materijalima potrebnim za kvalitetnu pripremu podloge, lijepljenje i sve ostale potrebne radnje kako kvaliteta postavljenih pločica ne bi bila narušena te kako bi iste dale svoj maksimum u smislu izgleda i dugovječnosti.
Keramičke pločice i materijali za polaganje
Kupaonska i sanitarna oprema
Svakim danom kupaonica postaje sve važnija prostorija u prostoru pa se sukladno tome sve više pažnje pridaje njezinom uređenju. Trendovi na tržištu se svakodnevno mijenjaju i prilagođavaju potrebama i željama klijenata. Poduzeće Fero-Term u korak prati zadane trendove i prilagođava se ponudom kako bi za svakog kupca osiguralo kvalitetan program, a kako bi osigurali navedenu kvalitetu, poduzeće suradnju ostvaruje isključivo s proizvođačima koji čine sami vrh u svom proizvodnom asortimanu. Prodajni program tvrtke obuhvaća širok raspon stilova, materijala, boja i cjenovnih razreda pa se tako poduzeće vrlo lako prilagođava željama, potrebama i visokim kriterijima i očekivanjima svojih klijenata.
Kupaonska i sanitarna oprema
Grijanje i hlađenje
Prodajni program sistema grijanja i hlađenja tvrtke Fero-Term predstavlja spoj sigurnosti, visoke energetske učinkovitosti i suvremenog dizajna koji se svakim danom širi prilagođavajući se inovacijama na tržištu, potrebama klijenata te sve većom ekološkom osviještenošću okoline. Svi partneri pa tako i njihov proizvodni asortiman, s kojima poduzeće Fero-Term surađuje nositelji su certifikata o kvaliteti i sigurnosti te su u skladu s europskim pravilnicima o sustavima grijanja i hlađenja. Osim proizvoda i postrojenja za privatne korisnike, poduzeće u svojoj ponudi nudi i rješenja za zahtjevnije objekte poput hotelijerskih, ugostiteljski i raznih drugih objekata, a koji sukladno tome u potpunosti moraju zadovoljavati zakonske odredbe o sigurnosti i učinkovitosti.
Grijanje i hlađenje
Pogledani proizvodi
Povezani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Preuzimanje u FT: 0,00 kn
Dostava na adresu: {{deliveryPrice}}
Cijena paleta: {{paletePrice}}
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu
Povratak na vrh