Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

B2B (ugovorni kupac)prijava
O nama

O nama

U periodu od 1991. godine kada je tvrtka Fero-Term osnovana u Zagrebu do danas nije proteklo mnogo vremena, a tvrtka se profesionalnim i produktivnim poslovanjem od male obiteljske tvrtke prometnula na mjesto lidera sa širokom mrežom prodajnih centara namijenjenih krajnjem kupcu kao i čvrstom veleprodajnom mrežom.


 
Osnivanje tvrtke
U periodu od 1991. godine - kad je u Zagrebu osnovana tvrtka Fero-Term - do danas nije proteklo mnogo vremena, a tvrtka se profesionalnim i produktivnim poslovanjem od male obiteljske tvrtke prometnula u lidera sa širokom mrežom prodajnih centara namijenjenih krajnjem kupcu, kao i čvrstom veleprodajnom mrežom. Prodajni program tvrtke obuhvaća opremu za uređenje i opremanje, a asortiman možemo podijeliti na;
 • keramičke i porculanske pločice,
 • kupaonsku i sanitarnu opremu,
 • opremu za grijanje i hlađenje,
 • sisteme solarnog grijanja.
Proaktivnim pristupom poslovanju, tvrtka Fero-Term je na prostore Republike Hrvatske među prvima predstavila svjetske trendove uređenja interijera i najnovije tehnologije, koje izlaže u svojim atraktivnim izložbeno-prodajnim centrima. Također, ozbiljnim pristupom, jasnom vizijom i misijom, predstavništvo tvrtke zadobilo je povjerenje proizvođača robe s potpisom renomiranih dizajnera i tako među prvima omogućila uvid u dizajnerske robne marke kupaonske i druge opreme na jednom mjestu, eliminirajući potrebu kupovine u inozemstvu.
Politika poslovanja tvrtke formirana je na osluškivanju potreba klijenata i stavljanju tih potreba na prvo mjesto prilikom donošenja svih poslovnih odluka. Jedna od danas vrlo bitnih potreba klijenta je uštedjeti na vremenu, pa tako tvrtka Fero-Term - poštujući dragocjeno vrijeme klijenta - želi na jednom mjestu u što ugodnijem prostoru ponuditi sve potrebno: od asortimana keramičkih i porculanskih pločica, kupaonske i sanitarne opreme, opreme za grijanje i hlađenje te sisteme solarnog grijanja.
Prodajna ponuda tvrtke obuhvaća najnovije tehnologije koje podrazumijevaju visoku efikasnost i energetsku učinkovitost, koje su neizostavan preduvjet suvremenog ekonomskog ustrojstva svijeta. O atraktivnosti i kvaliteti ponude tvrtke Fero-Term svjedoči sve veći broj klijenata koji im s punim povjerenjem prepuštaju delikatan zadatak opremanja svog životnog prostora, a tvrtka kroz predano i beskompromisno kvalitetno poslovanje svakim danom opravdava ukazano joj povjerenje.
 
Osnivanje tvrtke
Misija
Razvijanjem originalne ponude i vlastitih robnih marki visoke kvalitete te osluškivanjem tržišta pružiti raznovrstan i cjenovno prihvatljiv asortiman, a pritom biti usmjeren na najvažniji element uspješnog poslovanja - kvalitetu prodajnog asortimana i zadovoljstvo naših kupaca.
 
Vizija
Kao tržišni lider zadržati i očuvati vodeću poziciju najvećeg trgovačkog lanca u regiji, s najboljom i najširom ponudom kupaonske i sanitarne opreme, pločica, opreme za grijanje i hlađenje te ostalog popratnog materijala.
 
Razvoj tvrtke
Tvrtka Fero-Term je tijekom 30-godišnjeg uspješnog poslovanja postala ime kojem se s povjerenjem obraća veliki broj klijenata u trenutku upuštanja u avanturu uređenja prostora. Kontinuiranim edukacijama i dodatnim osposobljavanjima djelatnici tvrtke upoznaju se s najnovijim svjetskim tehnologijama i trendovima. Otvaranjem prodajnih centara diljem Hrvatske, uspješno je izgrađen prepoznatljiv imidž i tradicija kvalitete, temeljeno na velikom broju zadovoljnih klijenata.
Kvalitetna ponuda proizvoda i usluga te usmjeravanje na nove, svjetski priznate tehnologije, rezultirali su kontinuiranim rastom prihoda tvrtke Fero-Term. Uspješno poslovanje popraćeno povećanjem obujma posla, omogućili su i stvorili potrebu za rastom broja zaposlenih pa tvrtka Fero-Term danas ponosno u svom timu broji više od 600 djelatnika. Pažnju koju tvrtka posvećuje kvalitetnom i profesionalnom odnosu s klijentima i poslovnim partnerima prenosi se i na svoje djelatnike. U tom smjeru razvoja, poduzeće Fero-Term ima kontinuiran sustav edukacija i seminara u koji su uključeni poslovni partneri i djelatnici Fero-Terma radi razmjene znanja i profesionalnih iskustava. Zahvaljujući osviještenom i kontinuiranom ulaganju u edukaciju djelatnika i poslovnih suradnika, poduzeće Fero-Term postalo je sinonim za kvalitetu i zadovoljstvo klijenata.
 
Razvoj tvrtke
Kronologija razvitka
 1. 1991

  Osnovano je poduzeće Fero-Term

  Osnovano je poduzeće Fero-Term

 2. 1992

  Otvoren je prvi prodajni centar tvrtke Fero-Term u Zagrebu

  Otvoren je prvi prodajni centar tvrtke Fero-Term u Zagrebu

 3. 1994

  U gradu Šibeniku poduzeće otvara svoj drugi prodajni centar

  U gradu Šibeniku poduzeće otvara svoj drugi prodajni centar

 4. 1995

  Treći prodajni centar

  Prvi veći prodajni centar otvoren je u gradu Zagrebu, što je ukupno treći prodajni centar tvrtke.

 5. 1996

  Logistički centar Buzin

  U skladu s proširenjem poslovanja i potrebama za većim prostorom, poduzeće gradi centralni distributivno logistički centar u zagrebačkom Buzinu

 6. 1997

  Prodajni centar Osijek

  Četvrti izložbeno prodajni centar tvrtke je otvoren u gradu Osijeku

 7. 1998

  Prodajni centar Buzin

  Peti, ujedno i najveći prodajno izložbeni centar otvara se 1998 godne u zagrebačkom Buzinu 

 8. 1999

  Upravno logistički centar Buzin

  Sjedište tvrtke seli se u novi i obzirom na rast broja kadra te širenja poslovanja, veličinom prilagođeniji prostor.

 9. 2000

  Prodajni centri Sisak, Karlovac i Zagreb (Ilica)

  Tvrtka širi poslovanje otvaranjem čak tri nova prodajno izložbena centra, PC Sisak, PC Karlovac i PC Zagreb (Ilica).

 10. 2003

  Prodajni centar Sveta Nedelja

  U Svetoj Nedelji otvoren je tada najveći prodajni centar kupaonske opreme u Hrvatskoj. Iste je godine dovršen i velebni prodajni centar u zagrebačkoj Ilici.

 11. 2004

  Prodajni centar Split

  Poduzeće otvara svoj deseti i ujedno najveći izložbeno prodajni centar regiji Dalmacije, u Splitu. Prodajni centri u gradovima Osijeku i Karlovcu preseljeni su na nove, atraktivnije lokacije.

 12. 2006

  Prodajni centri Velika Gorica i Bjelovar

  Poduzeće Fero-Term širi svoje poslovanje te otvara prodajne centre u Velikoj Gorici i Bjelovaru pa se tako broj centara povećavana njih dvanaest. 

 13. 2007

  Prodajni centar Slavonski Brod

  Poduzeće Fero-Term otvara trinaesti prodajni centar u gradu Slavonski Brod.

 14. 2008

  Prodajni centri Sesvete i Šibenik

  Završena je izgradnja dva nova moderna prodajna centra, Šibenik, gdje je preseljeno poslovanje dotadašnje prodajne jedinice i zagrebačke Sesvete koje su četrnaesti prodajni centar tvrtke.

 15. 2010

  Distributivno-logistički centar Zagreb Stupnik

  Poduzeće je završilo gradnju novog poslovnog centra na čak 19.000m² u koji je preseljen kompletan rukovodeći kadar kao i cijeli distributivni centar.

 16. 2011

  Prodajni centar Pula

  Poduzeće otvara petnaesti prodajni centar i tako širi poslovanje u regiju Istre, u grad Pulu.

 17. 2012

  Prodajni centar Zadar

  U Zadru je otvoren reprezentativan, moderan prodajni centar, šesnaesti u lancu Fero-Term prodajnih centara.

 18. 2013

  Prodajni centar Dubrovnik

  Nakon Zadra, Šibenika i Splita, Dalmacija dobiva i svoj četvrti prodajni centar u gradu Dubrovniku, što je ujedno i sedamnaesti prodajni centar tvrtke. 

 19. 2014

  Prodajni centar Varaždin

  Početkom godine, u prekrasnom Varaždinu tvrtka otvara vrata svojeg osamnaestog izložbeno prodajnog centra i tako širi poslovanje i u sjeverozapadnu Hrvatsku. 

 20. 2015

  Prodajni centar Rijeka

  Sredinom godine, u gradu Rijeci, otvoren je devetnaesti prodajni centar tvrtke, ujedno i najreprezentativniji centar u prodajnom lancu tvrtke.

 21. 2016

  Prodaji centar Poreč

  Fero-Term otvara još jedan, dvadeseti u nizu prodajni centar, u gradu Poreču. 

 22. 2017

  Prodajni centar Kaštel Sučurac

  Krajem 2017 godine, na ulazu u grad Split, u Kaštel Sučurcu, Fero-Term otvara vrata svog dvadeset i prvog prodajno izložbenog centra.

 23. 2018

  Prodajni centar Ljubljana

  2018. godine tvrtka po prvi puta svoje poslovanje širi van granica Republike Hrvatske i to u susjednu nam Sloveniju, gdje je u Ljubljani otvoren najveći i najmoderniji izložbeno prodajni salon.

 24. 2019

  Prodajni centar Dubrovnik, poslovna zona Čibača

  Nadomak Dubrovnika, u poslovnoj zoni Čibača izgrađen je ekskluzivni prodajno izložbeni centar Fero-Terma 

Pogledani proizvodi
Povezani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Preuzimanje u FT: 0,00 kn
Dostava na adresu: {{deliveryPrice}}
Cijena paleta: {{paletePrice}}
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu
Povratak na vrh