Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

B2B (ugovorni kupac)prijava

Kako se registrirati

Registrirajte se na Fero-Term
Želite li u iskoristiti sve prednosti sigurne kupnje u Fero-Termu,  prvo što trebate napraviti jest registrirati se. Tim će vam se činom širom otvoriti vrata naše internetske trgovine i moći ćete iskoristiti brojne pogodnosti kupnje iz udobnosti vlastitog doma. Prijavite li se i za naš newsletter, među prvima ćete biti obaviješteni o novitetima s naših polica i o najpovoljnijim prodajnim akcijama koje će vam uštedjeti puno novca!
 
Kliknite na link za prijavu
Jednostavan proces registracije započet ćete klikom na ikonu "Prijava/Registracija", koja se nalazi u gornjem desnom kutu svake naše stranice. Ondje se već registrirani korisnici mogu ulogirati, a novi se korisnici mogu registrirati klikom na polje "Želite se registrirati?" i unosom osnovnih podataka. Valja napomenuti da su vaši podaci sasvim sigurni - procesi prijave i registracije u potpunosti su zaštićeni sigurnosnim protokolima koji onemogućuju svaku zlouporabu.  
 
Ispunite osnovne podatke
Pri registraciji upišite svoju e-mail adresu i željenu zaporku koje ćete koristiti prilikom svake iduće prijave na našoj internetskoj trgovini. Odmah nakon toga u vaš sandučić elektronske pošte stići će potvrda registracije, nakon čega možete početi koristiti sve pogodnosti koje imaju naši registrirani korisnici. Pri kupnji, nakon što spremite željene proizvode u svoju košaricu i obavite narudžbu, kao registrirani korisnici moći ćete unutar svog profila Moje narudžbe u svakom trenutku provjeriti u kojem se statusu nalazi vaša narudžba.
 
Uživajte u vrhunskom iskustvu kupnje
Zadovoljstvo kupca nam je uvijek na prvom mjestu, stoga smo cijeli proces kupnje u Fero-Term internetskoj trgovini postavili tako da vam bude što jednostavnije pretraživati i između više od 10,000 proizvoda pronaći najkvalitetnije i cjenovno najpovoljnije artikle. Možete birati hoćete li odabrane proizvode platiti jednokratno ili obročno, nakon čega slijedi najbrža moguća dostava na željenu adresu.
 
Budite na izvoru informacija
Poklonite li nam povjerenje prijavom na naš newsletter, zauzvrat ćemo vas nenametljivo obavještavati o najpovoljnijim akcijama i novitetima iz našeg asortimana koji bi vas mogli zanimati.
Pogledani proizvodi
Povezani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Preuzimanje u FT: 0,00 kn
Dostava na adresu: {{deliveryPrice}}
Cijena paleta: {{paletePrice}}
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu
Povratak na vrh