Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

B2B (ugovorni kupac)prijava

Fero-Term tim

Tko smo mi?
Fero-Term je tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom poslovanja koja u svakoj poslovnoj godini bilježi određene promijene, bile te promjene otvorenje novog prodajnog centra, adaptacija nekog od postojećih centara, uvođenje neke od novih modernijih tehnologija ili čak isključivo odrađivanje naše osnovne djelatnosti, trgovine.
Sa svime nabrojanim, sa godinama, sa novim projektima, neminovno je da se stvaraju i potrebe za novim kolegama. 
Nakon gotovo tri desetljeća uspješnog poslovanja brojimo respektabilan broj kolega, preko 500 zaposlenih, a od kojih nas je velika većina dugi niz godina u Fero-Termu, pa slobodno možemo reći i da smo jedna velika obitelj.
Kao i u svakoj ozbiljnoj i velikoj tvrtki, kojoj je cilj postizanje pozitivnih rezultata, tako i kod nas, svakodnevno se razvijamo u svim segmentima poslovanja. Dnevni novi zadatci, novi izazovi, ali kada radite u timu kao što je naš, gdje smo jedni drugima podrška, gdje su vrata za sva pitanja uvijek otvorena tada su svi ti zadatci i izazovi zapravo zanimljivi, a njihovo rješavanje je svakako brže i jednostavnije.
Svi naši kolege koji su pokazali interes, samoinicijativu, redovno ispunjavanje radnih zadataka kao i sposobnost prilagođavanja timu ljudi sa kojima rade, u Fero-Termu su pronašli dugoročno rješenje po pitanju zaposlenja i to iz razloga jer Fero-Term poštuje prava svojih djelatnika i uredno ispunjava sve svoje obaveze prema njima.  I to je ono što obje strane čini zadovoljnima, naši kolege znaju zbog čega svakog dana dolaze na posao, a Fero-Term zna zašto su poslovni rezultati iz godine u godinu sve pozitivniji. 

Zanima te postati naš kolega? Stvarati sa nama priču o Fero-Termu?

Pogledaj neki od naših otvorenih natječaja, a ako trenutno niti jedan natječaj nije otvoren, slobodno nam pošalji svoj životopis a mi ćemo ga drage volje proslijediti kolegama u odjel kadrovske službe kako bi te kontaktirali po prvom otvorenom natječaju koji odgovara tvojim kvalifikacijama i očekivanjima navedenim u poslanoj zamolbi za posao.
 
Pogledani proizvodi
Povezani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Preuzimanje u FT: 0,00 kn
Dostava na adresu: {{deliveryPrice}}
Cijena paleta: {{paletePrice}}
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu
Povratak na vrh