Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

Dostava

Rok za isporuku naručenih proizvoda je do 10 radnih dana.
 
Dostava se obavlja radnim danom u periodu od 08:00 do 16:00 sati. Ukoliko Prodavatelj ne uspije dostaviti robu u roku od 10 radnih dana Kupac ima pravo odustati od kupovine. Rok počinje od trenutka kada Fero-Term d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.
 
Cijena dostave na područje kontinentalne Hrvatske  iznosi 50,00 kuna, PDV uključen u cijenu.
Dostava na otoke nije moguća. Za otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko nakon internet kupnje tokom e-mail razgovora vezanog za dogovor oko mjesta dostave za otoke ne bude postignut dogovor tada stranka ima pravo odustati od kupnje ne navodeći razlog odustajanja i bez ikakavih troškova.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt (izuzev otoka gdje po dogovoru dostavljamo u trajektnu luku). Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.


Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac će biti kontaktiran par dana prije planirane dostave radi dogovora o točnom vremenu isporuke. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu na Internet stranicama navedeno „razne boje“, „razne veličine“, „razni oblici“ i sl., te Kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi.
 
Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju da proizvod ima materijalni ili kvalitativni nedostatak koji nije bilo moguće uočiti prilikom preuzimanja robe. U tom slučaju, molimo vas da nam takav proizvod reklamirate kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca.
 
Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom ili imate bilo kakav prigovor, sukladno zakonu o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: webshop@fero-term.hr
 
Ukoliko Kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara (npr. zbog veličine i sl.), takav proizvod može vratiti Prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: webshop@fero-term.hr kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca. Ukoliko Kupac želi vratiti ispravan proizvod u roku od 14 dana, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Proizvod mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži, proizvod mora biti neoštećen i ispravan te ne smije imati na sebi nikakve preinake (neovlašteni popravak proizvoda, neispravno rukovanje), proizvod mora biti sa svim dijelovima unutar proizvoda, sa svim pripadajućim proizvodima i dodatnim priborom te je potrebno vratiti jamstveni list.

Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, Fero-Term d.o.o. će prvom mogućom dostavom poslati zamjenski artikl po izboru kupca.
Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Fero-Term d.o.o., a neposredne troškove evenzualnih povrata snosi Kupac. Za eventualnu razliku u cijeni zamjenskog artikla Kupac će biti terećen ili odobren, ovisno o konkretnoj situaciji.
Pogledani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Dostava na kućnu adresu 50,00 kn, preuzimanje u poslovnici 0,00 kn.
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu