Povratak na Fero-term.hr

Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

B2B (ugovorni kupac)prijava

Dobro došli na Fero-Term YouTube kanal!

Dobro došli na Fero-Term YouTube kanal!

Tiskana uputstva za montažu artikala više nisu dovoljna, stoga smo kupcima ponudili video sadržaj u kojem je proces montaže vidljiv i popraćen jasnim uputama   


Jedna od (brojnih) prednosti života u 21. stoljeću je i mogućnost izbora. Ako ste prije 50 godina birali keramičke pločice, izbor nije bio velik - prema današnjim kriterijima, mogli ste uglavnom birati koje su vam manje ružne. Dvadesetak godina kasnije izbor je postao puno veći, a danas biste mogli provesti dane i dane pred  ekranom svog laptopa, listajući stranice i stranice ponude keramičkih pločica na webshopu, u teškoj dvojbi koje vam se pločice više sviđaju. Danas možete vidjeti pločicu na webshopu i u prodajno-izložbenom centru, možete vidjeti kako ona izgleda u kompjuterski generiranom interijeru. Ako vam se posebno svidi, možete zatražiti i da vam tu pločicu prikažu u vašem interijeru. 

Slično je, primjerice, i s tuš kabinama. Prije ste imali dvije kabine između kojih ste birali; danas imate puno verzija tuš kabina, tuš vrata, tuš stranica, tuš stijena... Prije nije bio problem sastaviti jednu od dvije ponuđene tuš kabine - ako ste postavili jednu, sve ste ostale postavljali po istom principu. Danas više nije tako: svaka tuš kabina, svaka tuš stijena, klasična kada, kupaonska baza - sve se postavlja na drukčiji način. 

Ali, danas imamo jednu veliku prednost - video upute za montiranje!

Čovjek majstor buši zid prije postavljanja.

Vjerojatno ste pogledali koju epizodu čehoslovačkog (pa češkog) crtića "A je to!" (u prijevodu "I to je to!") i smijali se dogodovštinama nespretnih "uradi sam" majstora Mata i Pata. Smijali ste se jer ste se vjerojatno i sami (a tko nije!) mogli prepoznati u situaciji kad treba nešto montirati prema tiskanim uputama. (Koje, priznat ćete, često znaju biti zbunjujuće i nerazumljive.) Da, ljudi su vizualna bića, ali još je bolje kad sliku ili crtež zamijenimo videom, pa dodamo još i zvuk. 

I onda dobijemo Fero-Termov YouTube kanal zahvaljujući kojem se montiranje tuš kade, SPC poda ili ugradnja termoregulacije pretvara u nešto izvedivo! Poželite li, na primjer, montirati tuš stijenu Voxort Blue, dovoljno je da posjetite naš YouTube kanal i pogledate kako to radi majstor, korak po korak, s jasnim uputama. Naša video uputstva ne počinju samim montiranjem, već i svim predradnjama koje trebate obaviti prije same montaže - jer valja imati na umu da se puno lomova i ogrebotina događa zbog nepažljivog odlaganja stakla i keramike.

Čovjek pregledava alat prije korištenja.

Na Fero-Termovom YouTube kanalu možete pronaći i najave brojnih novosti iz prodajnog asortimana, a možete i provjeriti kako izgleda nova kupaonica koju je naša FaceBook pratiteljica osvojila u Fero-Termovom kreativnom natječaju. U svakom slučaju, video-sadržaja s praktičnim informacijama o našim novitetima te montaži artikala iz naše ponude svakog je dana sve više - sve to činimo da bi naši kupci dobili najbolju moguću uslugu i nakon što preuzmu kupljeni artikal. 

Stoga provjerite što sve Fero-Termov YouTube kanal može učiniti za vas! 

Čovjek postavlja staklenu tuš stijenu.
Podijelite ovaj članak s prijateljima
Pogledani proizvodi
Povezani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Preuzimanje u FT: 0,00 kn
Dostava na adresu: {{deliveryPrice}}
Cijena paleta: {{paletePrice}}
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu
Povratak na vrh