Prijavite se na svoj račun

Prvi put? Registrirajte se!

Apartman ili vikend kupaonica

Apartman ili vikend kupaonica

Dobro isplanirana i popunjena kvalitetnim proizvodima i kupaonica za apartman ili vikendicu može postati prostorija koje se nikako nećete posramiti

Prošla su vremena kada su kupaonice u vikend kućama ili apartmanima bile prostorije koje smo zanemarivali.  To se posebno odnosi na slučajeve kada su objekti namijenjeni daljnjem najmu, pa su tada čak i jedan od glavnih faktora uspješnosti „prodaje” prostora.

Fero-Term u svojem asortimanu nudi zavidnu lepezu proizvoda namijenjenih opremanju kupaonica i to u svim cjenovnim razredima, bogatoj ponudi boja i dimenzija kao i svih vrsta stilova.

Tako danas, niti ta nekada zanemarivana prostorija više ne mora biti veliko opterećenje na Vaš kućni budget, jer je možete opremiti visoko kvalitetnim proizvodima po povoljnim uvjetima i super cijenama.
Svakoj kupaonici nužno potrebni elementi su umivaonik, miješalice, mjesta za odlaganje, mjesto za kupanje/tuširanje te naravno wc školjka. Odabir svega navedenoga uvelike ovisi o veličini prostora kao i eventualno prije postavljenim instalacijama. Kako bi te pripreme čim bezbolnije prošle, odnosno kako bi krajnji rezultat bio takav da je vrijeme provedeno u kupaonici bilo ugodno iskustvo, pomoći će Vam naši kolege koji će uza točno izmjeren prostor, skupa s Vama u 3D nacrtu prikazati Vašu kupaonicu iz snova. U današnje vrijeme, a vjerojatno radi ubrzanog tempa života, sve češći izbor naših kupaca je tuš kabina. Također, izborom tuš kabine, koja zauzima manje prostora nego klasična kada, u manjim prostorijama osiguravate dodatno mjesta namještaju za odlaganje, kojeg svi mi vrlo dobro znamo, nikada dosta. U našoj ponudi pronaći ćete preko 300 modela kabina, tuš vrata i stranica, u raznim varijacijama dimenzija kao i tekstura stakla i boja profila.

Već spomenuti namještaj, također vrlo bitna stavka svake dobro i pametno uređene kupaonice. Namještaj osim da je oku lijep, mora ispuniti i onu svoju najvažniju funkciju, funkcionalnost! U njega moramo moći uredno posložiti većinu potrepština svakodnevno potrebnih u kupaonici kako bi istu održavali urednom i nesmetano obavljali dnevne higijenske radnje. S ladicama, policama, kockasti ili zaobljeni, mat ili sjajna izvedba, bijeli ili u bojama…Niže pogledajte proizvode od kojih smo za Vas napravili inspiraciju ove predivne kupaonice, koja odgovara svim kriterijima koje jedna funkcionalna, skladno uređena kupaonica mora zadovoljavati.
Pogledani proizvodi
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Sveukupno
{{totalPrice}} Uključen PDV
Dostava na kućnu adresu 50,00 kn, preuzimanje u poslovnici 0,00 kn.
Završite kupovinu Nastavite kupovati
Pošalji sadržaj košarice na e-mail
Zatraži poziv
Pošalji košaricu