Fero-Term 26 godina

Prodajni asortiman

Prodajni program

Poduzeće Fero-Term u sklopu bogatog asortimana proizvoda, nudi sve što je potrebno za funkcionalno i stilizirano uređenje doma, poslovnog, hotelijerskog ugostiteljskog ili bilo kojeg drugog prostora. U ponudi je objedinjen asortiman keramičkih i porculanskih pločica, kupaonske i sanitarne opreme te opreme za centralno i solarno grijanje kao i sav popratni materijala za montažu svega prije navedenog. Kao jednu od prednosti koje tvrtku Fero-Term svrstavaju u sam vrh specijaliziranih centara za uređenje i opremanje je upravo širina prodajnog asortimana unutar kojega je ponuda za sve stilove uređenja u širokom rasponu cjenovnih kategorija i visoke kvalitete. Svi proizvodi u ponudi zadovoljavaju visoke standarde kvalitete te se odlikuju vrhunskom tehnologijom izrade, pouzdanošću i ekološkom osviještenošću.

Keramike pločice i materijali za polaganje

Široka paleta boja, dezena, dimenzija i cijena u programu podnih i zidnih pločica za unutarnje i vanjsko oblaganje je razlog zbog kojeg je poduzeće Fero-Term najčešći izbor kupaca. Prodajnu ponudu čine artikli isključivo vrhunske kvalitete izrađeni u svjetski poznatim i priznatim tvornicama po najvišim standardima te osmišljeni od strane renomiranih dizajnera. Kao još jedna prednost navodi se i širok izbor pločica dostupnih odmah čime poduzeće ide u korak s današnjim ubrzanim tempom života svog kupca te mu skraćuje vrijeme čekanja na minimum. Osim pločica, ovaj dio asortimana upotpunjen je svim materijalima potrebnim za kvalitetnu pripremu podloge, lijepljenje i sve ostale potrebne radnje kako kvaliteta postavljenih pločica ne bi bila narušena te kako bi iste dale svoj maksimum u smislu izgleda i dugovječnosti.

Kupaonska i sanitarna oprema

Svakim danom kupaonica postaje sve važnija prostorija u objektu pa se sukladno tome sve više pažnje pridaje njezinom uređenju. Trendovi na tržištu se svakodnevno mijenjaju i prilagođavaju potrebama i željama klijenata. Poduzeće Fero-Term u korak prati zadane trendove i prilagođava se ponudom kako bi za svakog kupca osigurala kvalitetan program, a kako bi osigurali navedenu kvalitetu, poduzeće suradnju ostvaruje isključivo s proizvođačima koji čine sami vrh u svom proizvodnom asortimanu. Prodajni program tvrtke obuhvaća širok raspon stilova, materijala, boja i cjenovnih razreda pa se tako poduzeće vrlo lako prilagođava željama, potrebama i visokim kriterijima i očekivanjima svojih klijenata.

Grijanje i hlađenje

Prodajni program sistema grijanja i hlađenja tvrtke Fero-Term predstavlja spoj sigurnosti, visoke energetske učinkovitosti i suvremenog dizajna koji se svakim danom širi prilagođavajući se inovacijama na tržištu, potrebama klijenata te sve većom ekološkom osviještenošću okoline. Svi partneri pa tako i njihov proizvodni asortiman, s kojima poduzeće Fero-Term surađuje nositelji su certifikata o kvaliteti i sigurnosti te su u skladu s europskim pravilnicima o sustavima grijanja i hlađenja. Osim proizvoda i postrojenja za privatne korisnike, poduzeće u svojoj ponudi nudi i rješenja za zahtjevnije objekte poput hotelijerskih, ugostiteljski i raznih drugih objekata, a koji sukladno tome u potpunosti moraju zadovoljavati zakonske odredbe o sigurnosti i učinkovitosti.

Solarni sistemi

Od kada se od strane državnih i drugih institucija raspisuju natječaji za poticaj ugradnje ekološki obnovljivih izbora energije, solarnih sistemi kao takvi svakodnevno privlače sve veću pozornost i sve češće postaju odabir korisnika koji ih ugrađuje za potrebe stvaranja električne energije, grijanja ili pripreme tople sanitarne vode. Hrvatska je pozicijom smještena u jedan od najsunčanijih teritorija na ovom dijelu kontinenta zbog čega ima savršene preduvjete za korištenje solarne tehnologije čime njezini korisnici osim očuvanja okoliša, ostvaruju i bitne financijske uštede. Poduzeće Fero-Term se u ovom trenu unutar svog prodajnog programa opredijelila za solarne sisteme namijenjene grijanju, odnosno pripremi tople sanitarne vode, a proizvodi koje nudi su isključivo proizvodi koji zadovoljavaju najviše standarde sa svim potrebnim certifikatima.