Fero-Term 26 godina
Podizbornik

Novosti

INFOGRAFIKA: 26 godina Fero-Terma
12. svibnja 2017.INFOGRAFIKA: 26 godina Fero-TermaDug su put prošli Fero-Term i naši zaposlenici u 26 godina poslovanja, odnosno od našeg osnivanja 1991. godine. Cigla po cigla, pločica po pločica, i nastao je Fero-Term kakvog danas znate. U novom blog postu donosimo vam infografiku našeg razvitka.
Fero-Term Poreč rođendan
10. svibnja 2017.Fero-Term Poreč rođendanPozivamo Vas da 16.05.2017. sa nama proslavite prvi rođendan prodajnog centra Fero-Term Poreč!!!!
Čeka Vas mnoštvo poklona, popusta, niskih cijena, konzultacije sa stručnjacima iz tvrtki Mapei i Geberit, a naš DJ će nas vrhunskom glazbom dodatno razveseliti. 
Početak proljeća - početak Fero-Term bloga
14. travnja 2017.Početak proljeća - početak Fero-Term blogaS nedavnim početkom proljeća, veselimo se obavijestiti vas da započinjemo s pisanjem službenog Fero-Term bloga. Duboko vjerujemo da sadržaj koji nudimo na našem webu mora biti edukativan i koristan svim našim kupcima, neovisno o ulozi - jeste li vlasnik kuće koji želi osviježiti svoju kupaonicu ili pak profesionalac u potrazi za potrebnim materijalom. S time na umu, odlučili smo pružiti edukativnu potporu našim proizvodima i uslugama.