Fero-Term 26 godina
Podizbornik

Blog i novosti

Uljepšajte izgled svoje kupaonice s ovih 11 sitnih detalja
26. rujna 2017.Uljepšajte izgled svoje kupaonice s ovih 11 sitnih detaljaOsvježenje i promjena izgleda kupaonice moguća je uz pomoć malih detalja, a da vam je pritom dovoljan i manji budžet. ​No, detalji nisu samo ukras - oni uz estetsku imaju i funkcionalnu ulogu. Stoga njihov odabir treba promatrati upravo kroz te dvije dimenzije - onu estetsku i onu funkcionalnu. U novom blog postu vam donosimo 11 ideja za detalje s kojima ćete za male troškove oplemeniti i uljepšati svoju kupaonicu.
7 najčešćih grešaka prilikom renovacije kupaonice
7. rujna 2017.7 najčešćih grešaka prilikom renovacije kupaonice
Vrlo je neugodno kada težimo za nečim boljim, utrošimo novac, vrijeme i dobru volju, a zatim vidimo da smo sve mogli učiniti puno bolje. S obzirom na to, svakako moramo biti upoznati s najčešćim greškama prilikom preuređenja svakog dijela svog doma. ​Kako bi dugotrajno bili zadovoljni s preuređenjem svoje kupaonice, donosimo vam 7 najčešćih grešaka prilikom renovacije kupaonice koje lako možete izbjeći.
Najnoviji trendovi u dizajnu kupaonica
30. kolovoza 2017.Najnoviji trendovi u dizajnu kupaonicaDanašnje uređenje kupaonica predstavlja pravi užitak s obzirom na to da mnoge stvari više ne zavise o vodoinstalateru kao što je donedavno bio slučaj. Najnoviji trendovi u uređenju kupaonica obuhvaćaju mnogo stavki i detalja koji kupaonicu pretvaraju u pravu oazu opuštanja. Pročitajte naš novi blog post i saznajte koji su najnoviji trendovi u dizajnu kupaonica.
INFOGRAFIKA: Sve što trebate znati o pipama
21. kolovoza 2017.INFOGRAFIKA: Sve što trebate znati o pipamaRazvojem ljudskih želja i higijenskih potreba kroz povijest, razvijale su se i vrste slavina koje danas možemo pronaći u raznim vrstama i oblicima. Danas su one neizostavan dio svakog doma te, iako su naizgled zanemariv stilski element, cjelokupnom dizajnu kupaonice daju značajan efekt. Također imaju i značajan ekološki utjecaj - znate li da miješalica koja kapne jednom u sekundi uzaludno troši 100 000 litara vode godišnje?
Vodič: Kako instalirati WC školjku unutar sat vremena i uštedjeti novac i vrijeme
7. kolovoza 2017.Vodič: Kako instalirati WC školjku unutar sat vremena i uštedjeti novac i vrijemeWC školjke su postale pravi dizajnerski element te ih možemo pronaći u raznim oblicima i stilovima. Uz pravi alat i materijale, postavljanje WC školjke može biti gotovo unutar samo sat vremena čime štedite značajan dio budžeta prilikom renovacije kupaonice. Pročitajte naš blog i saznajte kako uštedjeti vrijeme, novac i živce!
7 stilova kupaonice s kojima ne možete pogriješiti
24. srpnja 2017.7 stilova kupaonice s kojima ne možete pogriješitiOduvijek sanjate o uređenju kupaonice baš po svom ukusu? Imate u glavi otprilike vizualizirano kako vaša kupanica iz snova izgleda, ali niste sigurni kako zadržati jedinstveni stil? Pročitajte naš blog post u kojem donosimo 7 različitih stilova kupaonica te kako uklopiti elemente i zadržati jedinstveni stil vaše oaze mira.
Solarni sustavi: Kako rade i koje su njihove prednosti?
13. srpnja 2017.Solarni sustavi: Kako rade i koje su njihove prednosti?Sunčeva energija je najčišći, najbogatiji i najfleksibilniji obnovljivi izvor energije. Također, znamo da Sunce još uvijek ne šalje račun za grijanje ili toplu vodu, pa se ovim oblikom energije može i ušparati koja kuna. Zašto onda ne iskoristiti potencijal koji nam pruža? Pročitajte sve o solarnim sustavima i saznajte što su to solarni kolektori, cirkulacijske pumpe, pasivni solarni sustavi i slični pojmovi.
Nova tehnologija protukliznih pločica: Prestanite biti klizač kada to ne treba
30. lipnja 2017.Nova tehnologija protukliznih pločica: Prestanite biti klizač kada to ne trebaSvima je, pa i nama, dosta visiti na traumatologiji zbog pada. Ali ne na ledu, nego na terasi. Keraben Group je predstavio novu tehnologiju pločica čija je funkcija spasiti nas upravo od nezgoda prilikom najskliskijih uvjeta.
Klima uređaji 101: Kako odabrati pravi klima uređaj?
9. lipnja 2017.Klima uređaji 101: Kako odabrati pravi klima uređaj?Ljeto je iza ugla. Nesnosne vrućine također. Terasu i pločice ste renovirali, a sada je vrijeme za opremanje doma s pravim klima uređajem. Današnje prosječno kućanstvo potroši gotovo 13% svog godišnjeg komunalnog računa na hlađenje klimom. Stoga je jasno da je odabir pravog klima uređaja važan kako se ne bi kuhali ljeti, ali i da ne potrošite mjesečnu plaću na račun klime koja je neučinkovita.
Kako odabrati pločice za uređenje terase?
31. svibnja 2017.Kako odabrati pločice za uređenje terase?Jedan od bitnih elemenata za uređenje terase, vrta ili balkona svakako je odabir pločica za terasu kojima će površine biti obložene. Neovisno o obujmu i složenosti projekta uređenja terase, odabir prave pločice za terasu relativno je jednostavan zadatak ako pratite uputstva iz našeg bloga.
Rimless tehnologija - apsolutni hit u tehnologiji sanitarija
19. svibnja 2017.Rimless tehnologija - apsolutni hit u tehnologiji sanitarijaInovacije se polako uvlače u sve kutke našeg doma, pa tako nisu zaobišle ni kupaonice. Vodeći proizvođači kupaonskih sanitarija sve više obraćaju pažnju na higijenu u kupaonici, a kada je ona u pitanju, rimless tehnologija je savršen izbor te praktički predstavlja revoluciju za WC školjke.
INFOGRAFIKA: 26 godina Fero-Terma
12. svibnja 2017.INFOGRAFIKA: 26 godina Fero-TermaDug su put prošli Fero-Term i naši zaposlenici u 26 godina poslovanja, odnosno od našeg osnivanja 1991. godine. Cigla po cigla, pločica po pločica, i nastao je Fero-Term kakvog danas znate. U novom blog postu donosimo vam infografiku našeg razvitka.
Fero-Term Poreč rođendan
10. svibnja 2017.Fero-Term Poreč rođendanPozivamo Vas da 16.05.2017. sa nama proslavite prvi rođendan prodajnog centra Fero-Term Poreč!!!!
Čeka Vas mnoštvo poklona, popusta, niskih cijena, konzultacije sa stručnjacima iz tvrtki Mapei i Geberit, a naš DJ će nas vrhunskom glazbom dodatno razveseliti. 
Vodič: Renovacija kupaonice
14. travnja 2017.Vodič: Renovacija kupaonice​Renovacija kupaonice ozbiljan je zadatak i zahtjeva mnogo vremena i živaca - pogotovo ako namjeravate sve organizirati i voditi sami, ali i u slučaju kada ćete zaposliti profesionalnog dizajnera i glavnog izvođača koji će brinuti o radovima i instalacijama. ​Prateći savjete i korake iz našeg Vodiča, lako ćete i sigurno proći kroz proces renovacije.
5 savjeta za sveobuhvatni make-over vaše kupaonice
14. travnja 2017.5 savjeta za sveobuhvatni make-over vaše kupaoniceUpuštanje u samostalno renoviranje kupaonice zahtjevan je zadatak koji gotovo uvijek zahtijeva više obaveza nego što isprva možete zamisliti. Stoga, renovacija ali i planiranje često završava na dva načina - s gorkim ili slatkim okusom u ustima. U nastavku donosimo 5 savjeta koja morate imati u vidu prije početka projekta.
Početak proljeća - početak Fero-Term bloga
14. travnja 2017.Početak proljeća - početak Fero-Term blogaS nedavnim početkom proljeća, veselimo se obavijestiti vas da započinjemo s pisanjem službenog Fero-Term bloga. Duboko vjerujemo da sadržaj koji nudimo na našem webu mora biti edukativan i koristan svim našim kupcima, neovisno o ulozi - jeste li vlasnik kuće koji želi osviježiti svoju kupaonicu ili pak profesionalac u potrazi za potrebnim materijalom. S time na umu, odlučili smo pružiti edukativnu potporu našim proizvodima i uslugama.
PLAĆAJTE DINERSOM ONLINE I OSTVARITE 10% POPUSTA
4. listopada 2016.PLAĆAJTE DINERSOM ONLINE I OSTVARITE 10% POPUSTAPlaćajte karticom Diners Cluba online i iskoristite dodatnih 10% popusta svaki dan.
VELIKA NAGRADNA IGRA! OSVOJI KUPAONICU IZ SNOVA U VRIJEDNOSTI OD 40.000 KUNA!!!!!
29. rujna 2016.VELIKA NAGRADNA IGRA! OSVOJI KUPAONICU IZ SNOVA U VRIJEDNOSTI OD 40.000 KUNA!!!!!Velika nagradna igra u suradnji sa 24 sata! Osvojite Fero-Term proizvode za uređenje kupaonice u vrijednosti od 40.000 kuna!